Με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο βιώνει η Σακίρα τα φετινά Χριστούγεννα.

Μετά το πολύκροτο διαζύγιό της από τον Ζεράρ Πικέ και ύστερα από όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, αφότου άνοιξε «το κουτί της Πανδώρας», η Κολομβιανή τραγουδίστρια ταξίδεψε μαζί με τα δύο της παιδιά, Σάσα και Μίλαν, στο Ντουμπάι.Τα δύο αγόρια για πρώτη φορά πέρασαν τα Χριστούγεννα μακριά από τον πατέρα τους και πρώην άσο της Μπαρσελόνα, Ζεράρ Πικέ.
Η Σακίρα με τα δύο της παιδιά, όπως αποκάλυψε με μία ανάρτησή της στο Instagram, βρέθηκαν στην έρημο και απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό, τη στιγμή που η τραγουδίστρια κρατούσε ένα πουλί στο δεξί της χέρι.
«Στην έρημο αναζητώντας γαλήνη αυτά τα Χριστούγεννα» έγραψε η Κολομβιανή σταρ στη λεζάντα της φωτογραφίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ξένου Τύπου η τραγουδίστρια έφτασε στο Ντουμπάι την περασμένη Τετάρτη και πρόκειται να μείνει εκεί, μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου, ημερομηνία που συμφωνήθηκε να παραδώσει τα παιδιά στον πατέρα τους, για να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά μαζί του.
Πηγές του εξωτερικού θέλουν το ζευγάρι να είχε την τελευταία του διαμάχη σχετικά με την ημερομηνία, κατά την οποία τα παιδιά θα επιστρέψουν στο σπίτι με τη Σακίρα, ενώ η νέα ζωή της στο Μαϊάμι αναμένεται να ξεκινήσει από τις 5 Ιανουαρίου.
 

Leave a Comment