Ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην επιτυχία που έχει σημειώσει το τραγούδι του, «Δυνατά», αλλά και στο πόσο τον επηρέασε.

Ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αρχικά, αναφέρθηκε στις εμπειρίες της ζωής του.«Για την ηλικία μου έχω πλέον αρκετές εμπειρίες. Είμαι 24», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Από τα 15 μου και μετά, ασχολήθηκα πολύ με την εστίαση. Με τα πρώτα μου χρήματα πήγα σούπερ μάρκετ και το γύρισα όλο».Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο φλερτ, αλλά και την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε λόγω της καριέρας του.«Είμαι λίγο απόμακρος στο φλερτ. Το μόνο που μου έχει τύχει ήταν μια θαυμάστρια μία φορά σε ένα μαγαζί, που ήταν λίγο πιο αυθόρμητη από όσο έπρεπε», ανέφερε.
Πρόσθεσε μάλιστα, για την επιτυχία του «Δυνατά»: «Έγινε το αντίθετο από το να καβαλήσω το καλάμι. Μετά την επιτυχία, κλείστηκα στον εαυτό μου, φοβήθηκα πολύ, δεν ήθελα να βγαίνω έξω, καθόμουν σπίτι όλη μέρα, δεν πρόσεχα τον εαυτό μου».
Τέλος, μίλησε για την απώλεια που τον σημάδεψε στη ζωή του. «Η απώλεια που με έχει σημαδέψει είναι αυτή της γιαγιάς μου. Ήταν 60 χρονών όταν έφυγε, θα μπορούσε να είναι μάνα μου. Και του παππού μου η απώλεια με σημάδεψε, αν και δεν πρόλαβα να τον γνωρίσω», είπε δείχνοντας τα τατουάζ που έχει κάνει για εκείνους.

Leave a Comment