Το GNTM βρέθηκε ξανά στο στόχαστρο του Διονύση Ατζαράκη, ο οποίος παρέα με την Αποστολία Ζώη, τη Νάντια Μπουλέ και τον Ηλία Φουντούλη, αναβίωσαν στιγμές του διαγωνισμού μόδας.
 
 
Πιο συγκεκριμένα ο ίδιος ανέλαβε τον ρόλο του Γιώργου Καράβα, η Νάντια Μπουλέ έγινε η Βίκυ Καγιά, ο Ηλίας Φουντούλης μεταμορφώθηκε στον Τάσο Σοφρωνίου και η Αποστολία Ζώη, επανήλθε σε ρόλο Σοφίας Χατζηπαντελή.Ιδιαίτερα η τραγουδίστρια κατάφερε να ενσαρκώσει το μοντέλο, που προκάλεσε έντονα σχόλια με την εμφάνισή της και το μονό της φρύδι, με μεγάλη επιτυχία. Τόσο η μεταμόρφωσή της, όσο και η προφορά της κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις και να μεταφέρουν ξανά στο κοινό την εκρηκτική προσωπικότητα, τα έντονα σχόλια και το ταμπεραμέντο της Σοφίας Χατζηπαντελή, που συστήθηκε φέτος στο ελληνικό κοινό, μέσα από το ριάλιτι μοντέλων.Η Ελληνοκύπρια έχει ξεχωρίζει για το μονόφρυδο look της και πορεύεται στον χώρο του μόντελινγκ με μεγάλη επιτυχία. Η τραγουδίστρια με τη σειρά της κατάφερε να μπει στο πετσί του ρόλου αναπαράγοντας τις viral ατάκες του μοντέλου.
Στο παρακάτω βίντεο οι 4 «κριτές» θα κρίνουν την Εβελίνα Νικόλιζα και την Ελένη Βουλγαράκη, με αιχμηρά αλλά και χιουμοριστικά σχόλια. Ρόλος έκπληξη ήταν η μητέρα του κωμικού, η οποία βρέθηκε και αυτή μπροστά στους κριτές και δέχτηκε σχολιασμό για την εμφάνισή της.
 
[youtube url=”https://youtu.be/6z1WV5AETxw” scroll_reveal=”https://youtu.be/56y83Ija7PM”]
 
 
 
 
 

Leave a Comment