Η Stefania φέρνει στο σήμερα με τον δικό της μοναδικό τρόπο το αξέχαστο τραγούδι «Πιάνω Φωτιά» από τη δεκαετία του 2000.
Η Στεφανία Λυμπερακάκη, εκτός από μια εξαιρετική τραγουδίστρια είναι και μια καταξιωμένη ηθοποιός στην Ολλανδία, τη χώρα στην οποία ζει με την οικογένειά της.
Με αυτή λοιπόν την ιδιότητα η νεαρή pop star διασκευάζει τη μεγάλη επιτυχία «Πιάνω Φωτιά» των ΜΠΛΕ, η οποία και αναφέρεται σε μια γυναίκα γεννημένη τη δεκαετία του ’70.
Το τραγούδι κυκλοφόρησε τη χρόνια γέννησης της Stefania το 2002.
Τη μουσική του «Πιάνω Φωτιά» έχει υπογράψει ο Γιώργος Παπαποστόλος και τους στίχους ο Γιώργος Παρώδης και το τραγούδι ερμήνευσε πρώτη η μοναδική Τζώρτζια των ΜΠΛΕ.
Τη διασκευή του «Πιάνω Φωτιά» υπογράφει ο γνωστός συνθέτης και παραγωγός Δημήτρης Κοντόπουλος, ο οποίος και προσέγγισε το τραγούδι με μια σύγχρονη pop αισθητική που έφερε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τη μοναδική χροιά της Stefania.
Η Stefania παρουσίασε για πρώτη φορά στη σκηνή τη διασκευή του «Πιάνω Φωτιά» κατά τη διάρκεια της πρόσφατης εμφάνισής της στο MadWalk 2022, όπου τραγούδησε επίσης και το «Yalla Baby».
«Το “Πιάνω Φωτιά” κυκλοφόρησε το 2002, τη χρονιά που γεννήθηκα και θέλω να ευχαριστήσω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ τους ΜΠΛΕ για την άδειά τους να το διασκευάσουμε. Ελπίζω να σας αρέσει όσο και σε εμένα η δουλειά του μοναδικού Δημήτρη Κοντόπουλου!», σχολίασε η Stefania σε ανάρτησή της στο Instagram.
 
[youtube url=”https://youtu.be/r-Vjl5SoQQo”]
 

Leave a Comment