Η Χρύσπα μίλησε για την απόφασή της να δουλέψει σε νυχτερινό μαγαζί της επαρχίας, την οικογενειακή επιχείρηση στην Αίγινα αλλά και τις προτάσεις που έχει δεχτεί κατά καιρούς για διάφορα τηλεοπτικά πρότζεκτ.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» η τραγουδίστρια είπε:«Χαίρομαι πάρα πολύ που η νέα χρονιά μας έχει βρει ενεργούς στη δουλειά μας, γιατί μας είχε λείψει πολύ η διασκέδαση», ενώ για τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο στον Βόλο σχολίασε ότι: «Είναι αρχικά επιλογή μου το ότι θέλω να δουλεύω και ότι θέλω να δουλεύω εκεί».Όταν ρωτήθηκε και για το κατάστημα εστίασης που διατηρούν οι γονείς της στην Αίγινα και στο οποίο εργάζεται κατά καιρούς και η ίδια. «Η ταβέρνα στην Αίγινα είναι οικογενειακή υπόθεση. Το επάγγελμά μου ήταν ανενεργό παντού, οπότε δεν είχα την επιλογή να δουλέψω ως τραγουδίστρια και έπρεπε να βρω έναν τρόπο να βιοποριστώ» ανέφερε.
Σχετικά με τις προτάσεις που τις έχουν γίνει κατά καιρούς για την τηλεόραση, η τραγουδίστρια απάντησε: «Μου έχει γίνει πρόταση για να είμαι σε εκπομπή. Έχω περάσει δοκιμαστικό για την εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου». Μου έχουν γίνει κι άλλες αλλά είμαι ακατάλληλη. Αν δεν έχει να κάνει με τη μουσική και με όλα αυτά που γενικά γνωρίζω καλά, δεν έχω τις γνώσεις ούτε το στομάχι να μπω σε έναν νέο χώρο».
 
 
Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Leave a Comment