Η Άννα Βίσση κλήθηκε να παραδώσει το βραβείο στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ως κορυφαίο προπονητή της χρονιάς στα Gazzetta Awards.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη κατάκτηση του Κυπελλου Ελλάδας τη περσινή χρονιά αναδείχθηκε ως κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στα Gazzetta Awards 2022 by bwin. Ο Σέρβος τεχνικός παρέλαβε το βραβείο του από την Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση.Η ίδια δήλωσε ότι «ήταν η πρώτη φορά που μου ζητάνε να κάνω κάτι τέτοιο, να δώσω ένα βραβείο και όταν άκουσα για ποιον πρόκειται, ένιωσα σαν παιδί. Ενθουσιάστηκα που θα δώσω το βραβείο σε ένα ήρωα μου, όπως είναι και όλοι οι εκπρόσωποι του αθλητισμού. Εγώ δύο πράγματα αγαπάω στη ζωή, τη μουσική και τον αθλητισμό».
 
 
 
Όταν ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, Γιώργος Καπουτζίδης, ρώτησε τι ομάδα υποστηρίζει η Άννα Βίσση στη Κύπρο εκείνη προέβη σε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα είπε: «Ο πατέρας μου ήταν ΑΕΚ. Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα ήμουν και εγώ ΑΕΚτσου, αλλά όταν παντρεύτηκα τον Καρβέλα με έκανε… Παναθηναϊκού».
 
Βίσση βραβεύει τον Γιοβάνοβιτς: "Είσαι ένας ήρωάς μου" - ΠΑΟ ΠΑΝΤΟΥ - Νέα &  Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό

Leave a Comment