Λένε πως ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Κι εδώ που τα λέμε γιατί να αλλάξεις, όταν έχεις βρει τη συνταγή της επιτυχίας;

Όλα αυτά τα παραπάνω (κι άλλα παρόμοια τσιτάτα) φαίνεται πως σκέφτηκε η ομάδα πίσω από το… τρίδυμο της επιτυχίας και μετά από μιάμιση άκρως επιτυχημένη σεζόν στο Romeo και μια εξίσου επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία σε ολόκληρη την Ελλάδα αποφάσισαν να ξεσηκώσουν και τη Θεσσαλονίκη!
 
 
Ο λόγος για τον Θοδωρή Φέρρη, την Κατερίνα Λιόλιου και την Ματίνα Ζάρα, οι οποίοι δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την αποκαλούμενη συμπρωτεύουσα της Ελλάδας, αλλά… σίγουρα πρωτεύουσα της διασκέδασης. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο και το παρατσούκλι «ξε…σαλονίκη».Το μουσικό – σχήμα έκπληξη της περασμένης σεζόν διοργάνωνε κάθε Παρασκευή και Σάββατο το πιο δυνατό πάρτυ της Θεσσαλονίκης στο πλήρως ανακαινισμένο Barbarella Club.Ο Θοδωρής Φέρρης για ακόμα μια φορά ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην πίστα του Barbarella, ερμηνεύοντας όλες τις επιτυχίες του στο κατάμεστο μαγαζί. Ο τραγουδιστής τα τελευταία χρόνια βλέπει της μετοχές του να αυξάνονται κατακόρυφα και κάθε νέο τραγούδι που κυκλοφορεί γίνεται πλέον τεράστια επιτυχία.Μαζί του η Κατερινα Λιόλιου, η οποία έχει κάνει τους απανταχού χωρισμένους να τραγουδούν… «τώρα πια απ’ τα story μου θα με βλέπεις αγόρι μου» κι έχει κάνει όλη την Ελλάδα να την αποκαλεί «Κατερινακι», καθώς τα τραγούδια της ακούγονται όλη μέρα στα ραδιόφωνο.Τη συνταγή της επιτυχίας ολοκληρώνει η Ματίνα Ζάρα, μια από τις πλέον ανερχόμενες τραγουδίστριες στην Ελλάδα. Αν και αρκετά νέα, η Ματίνα Ζάρα έχει την ικανότητα να γεμίζει (ακόμα κι όταν είναι μόνη της) τη σκηνή, ενώ σίγουρα για αρκετές μέρες όσοι την έχουν δει από κοντά θα σιγοτραγουδούν το τραγούδι της, το οποίο έχει τίτλο… Ματίνα!Όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι και το πάρτυ στο Barbarella ολοκληρώνεται αυτό το Σαββατοκύριακο με δυο τελευταίες εμφανίσεις την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Μαρτίου.
Θοδωρής Φέρρης, Κατερινα Λιόλιου και Μαρίνα Ζάρα μας προσκαλούν για δυο τελευταίες φορές (για φέτος) για κλείσει η σεζόν όπως πρέπει: Με δυο πολύ μεγάλα πάρτυ!
Και στο τέλος δεν θα μας πουν αντίο, αλλά εις το επανιδείν!

Leave a Comment