Με αφορμή την επέτειο των 40 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου άλμπουμ των Wham, ο Αντριου Ρίτζλεϊ, μεταξύ άλλων, ετοιμάζει νέο ντοκιμαντέρ για το θρυλικό συγκρότημα.

Σε παραγωγή των Τζον Μπάτσεκ και Σιμόν Χάλφον το ντοκιμαντέρ θα αφηγηθεί την ιστορία των Wham για λογαριασμό του Netflix, μέσα από σπάνιο υλικό από το προσωπικό αρχείο των δύο καλλιτεχνών.Αυτό χρονολογείται από το 1982 μέχρι την αποχαιρετιστήρια συναυλία που έδωσαν μπροστά σε 72.000 θαυμαστές το 1986 στο Λονδίνο. 
 
 
Δύο μέρες μετά την πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, θα κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, με τίτλο, «Wham! The Singles: Echoes From The Edge Of Heaven» από την Sony Music.
Σύμφωνα με την Dailymail το συγκρότημα πούλησε σχεδόν 20 εκατομμύρια άλμπουμ κατά τη διάρκεια των πέντε χρόνων που ήταν μαζί. Διαλύθηκε το 1986 με τον Τζορτζ Μάικλ να ακολουθεί σόλο καριέρα και τον ‘Αντριου Ρίντζελϋ να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.Το ντοκιμαντέρ σε σκηνοθεσία Κρις Σμιθ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 5 Ιουλίου από το Netflix.

Leave a Comment