Η Καίτη Γαρμπή παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», όπου μίλησε για την καριέρα, τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει, για τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά, αλλά και για τον γιο της.

Όσον αφορά το νέο της τραγούδι, το «Ασφαλώς και μπορώ», η Καίτη Γαρμπή σχολίασε για το νόημά του: «Σχεδόν πάντα στην επαγγελματική μου πορεία έλεγα στον εαυτό μου “ασφαλώς και μπορώ”. Είμαι ένας υπερευαίσθητος άνθρωπος, όπου με επηρεάζει πάρα πολύ το περιβάλλον μου. Αυτό δεν είναι πολύ βοηθητικό στη δουλειά μας. Όταν κάτι πάει να σε ρίξει και σκέφτεσαι ότι έχεις αυτοεκτίμηση, αυτοπεποίθηση, βγαίνει το “ασφαλώς και μπορώ” και προχωράς», δήλωσε η τραγουδίστρια.
«Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι διαφορετικό από την αυτοεκτίμηση. Την αυτοεκτίμηση ή την έχεις ή δεν την έχεις. Η αυτοεκτίμηση δεν φεύγει ποτέ. Ξέρω ποια είμαι, τι μπορώ να κάνω, ποια είναι η πορεία μου. Η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που “παίζει” σε όλους μας. Μία μέρα με περίεργη διάθεση νιώθεις ότι μπορεί να μην είσαι τόσο όμορφη. Έχει τα πάνω της και τα κάτω της», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.
Σχετικά με το τι κάνει όταν «πέφτει» η αυτοπεποίθησή της, η γνωστή ερμηνεύτρια απάντησε: «Όταν κλονίζεται η αυτοπεποίθησή μου “τρέχω” στους ανθρώπους μου. Θα χωθώ στην αγκαλιά του Διονύση Σχοινά και του παιδιού μου. Όταν συνέβη κάτι πριν λίγο καιρό χώθηκα με κλάματα στην αγκαλιά του Διονύση και του είπα “το βλέπω έτσι, είναι έτσι;”. Εκείνος έβαλε τα γέλια, με ξε-άγχωσε και ξαφνικά από εκεί που είχα πέσει στα πατώματα, βγήκαμε έξω και περάσαμε ωραία».
«Αδύνατη και αδύναμη δεν είμαι καθόλου. Αλλά μαθαίνω να πορεύομαι με αυτή την ευαισθησία. Δεν θέλω απλά να επιβιώνω σε αυτόν τον κόσμο. Θέλω να περνάω καλά», ανέφερε η Καίτη Γαρμπή. «Είναι τελείως αντιφατικό αυτό που έχει συμβεί με την καριέρα μου και την προσωπική μου ζωή. Δεν είμαι εμμονική με την καριέρα μου. Κάνω καθημερινά πράγματα. Ζω σαν κανονικός άνθρωπος».
Και συνέχισε: «Ακόμα και τώρα πάντα υπάρχουν άνθρωποι που θα σε αμφισβητήσουν, είναι νόμος αυτό. Διαβάζω για παράδειγμα 100 σχόλια και βλέπω ότι υπάρχουν μέσα σε αυτά και άνθρωποι που με αμφισβητούν. Τι να κάνω; Μπορείς να αρέσεις σε όλους;».
«Σαφώς ανησυχώ για την κοινωνία που ζούμε, γιατί έχουμε φέρει σε αυτό τον κόσμο τα παιδιά μας και φοβάσαι, τρομάζεις, τίποτα δεν είναι σίγουρο σε αυτή τη ζωή. Δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί την επομένη ώρα, ούτε στην οικογένεια σου, ούτε και σε εσένα, οπότε αυτό με κάνει να αγχώνομαι. Το άγχος μου το ισορροπεί η μεγάλη μου πίστη, υπάρχουν όμως πολλοί αστάθμητοι παράγοντες στη ζωή μας, όπως για παράδειγμα το αυτοκίνητο που έχει το παιδί σου στα χέρια του», είπε η τραγουδίστρια και συμπλήρωσε πως μία από τις μεγάλες τις ανησυχίες είναι όταν ο σύζυγός της, Διονύσης Σχοινάς, ταξιδεύει.
Επιπλέον, η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε στον γιο της: «Σε αυτή τη φάση κοιτάζω τον Δημήτρη και όχι το τι θα πει ο κόσμος. Με ενδιαφέρει πως νιώθει ο γιος μου γι’ αυτό που θα διαβάσει ή γι’ αυτό που θα πάρει. Πάνω απ’ όλα με ενδιαφέρει το παιδί μου να βγει προς τα έξω και να δείξει την αξία του. Ο Δημήτρης είναι το έργο της ζωής μας με τον Διονύση και γι’ αυτόν κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται, τον λατρεύουμε. Είμαστε υπερπροστατευτικοί γιατί βρισκόμαστε σε αυτή τη δουλειά και ξέρουμε από μέσα την κατάσταση».
Σχετικά με τη μουσική πορεία του γιου της, η Καίτη Γαρμπή σχολίασε: «Έχει ταλέντο άλλα διαλέγει ένα δύσκολο δρόμο. δεν είναι ένας ακόμη τραγουδιστής που βγήκε από μία οικογένεια τραγουδιστών, κάνει ένα διαφορετικό πράγμα. Ο Δημήτρης κάνει παράγωγη, διασκευάζει και ενορχηστρώνει μόνος του».
 

Leave a Comment