Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στον Alpha Κύπρου ο αγαπημένος τραγουδιστής και αρχικά δήλωσε: «Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο δουλεύω τόσο πολύ.

Δεν γεννήθηκα καλός τραγουδιστής και μουσικός, σπούδασα πιάνο, μουσική, μελέτησα τη φωνή μου, αλλά ακόμα δεν καταλαβαίνω πώς γίνονται κάποια πράγματα. Προσπαθώ να το χαίρομαι, πιο παλιά δεν το ευχαριστιόμουν».Μιλώντας για την προσωπική του ζωή ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανέφερε, «σαφώς υπήρξαν καταστάσεις στο παρελθόν που έχουν αντέξει παραπάνω ή λιγότερο στον καιρό, ή κάποιες ευκαιρίες, αλλά για να μην προχώρησαν κάποιος λόγος θα υπάρχει».«Οι γονείς μου μού λένε ότι στα απλά βρίσκεται η ουσία κι ότι κάποια στιγμή πρέπει να κάνεις οικογένεια κι ότι θα καταλάβεις ότι αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην ζωή σου. Όσο περνά ο καιρός, το έχω στο μυαλό μου. Απαντώ όποτε θέλει ο Θεός και όπως τα φέρει η ζωή… Θέλω να κάνω οικογένεια. Πιστεύω θα βρίσκω χρόνο για όλα» είπε μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
Και στη συνέχεια ο δημοφιλής τραγουδιστής τόνισε, «Είμαι ευγνώμων για ό,τι μου έχει συμβεί. Είμαι happy με τον εαυτό μου και τα πράγματα που έχουν συμβεί, είτε είναι άσχημα ή καλά. Και για εμένα είναι δύσκολο να σκέφτομαι ότι για κάποια κοπέλα είναι δύσκολο να είναι μαζί μου. Όταν υπάρχει κατανόηση και μέσω του διαλόγου μπορούν να λυθούν τα πάντα».
 
[youtube url=”https://youtu.be/UYOFOL5I4Xg” scroll_reveal=”https://youtu.be/56y83Ija7PM”]

Leave a Comment