Ο Τριαντάφυλλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του στου κριτές του J2US βλέποντας την πορεία που έχει σε κάθε live η Φελίσια Λαπάτη με την οποία διαγωνίζονται μαζί στο stage.

Ακριβώς μετά τη νέα τους εμφάνιση, ο τραγουδιστής αντιπαρατέθηκε με την Καίτη Γαρμπή σχετικά με την κριτική που δέχεται η Φελίσια Λαπάτη σε κάθε live, ενώ, ο ίδιος υποστηρίζει ότι παρατηρεί εξέλιξή στη ραδιοφωνική παραγωγό.«Νομίζω Καίτη μου ότι η ομορφιά του J2US και ότι έχει φτιάξει εδώ ο Νίκος Κοκλώνης είναι πως μια κοπέλα που δεν είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και είναι ραδιοφωνική παραγωγός και είναι η Φελίσια, προσπαθεί, δίνει πόνο και πίστεψέ με ότι κάποιες φορές δακρύζει όταν φεύγουμε από εδώ γιατί ποτέ δεν έχει ακούσει μία καλή κουβέντα», δήλωσε ο Τριαντάφυλλος.
«Μην το λες αυτό, με στεναχωρείς πολύ. Λαμβάνουμε υπόψιν μας ότι δεν είναι τραγουδίστρια, εννοείται», είπε η Καίτη Γαρμπή με τη σειρά της.«Καίτη μου, επειδή κάθε εβδομάδα ακούω τα ίδια…. πραγματικά αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε! Δεν έχει ακούσει μια καλή κουβέντα» απάντησε ο τραγουδιστής.
«Δεν είναι έτσι όπως το λες. Τριαντάφυλλε, μην το ξαναπείς αυτό όμως» διαφώνησε μαζί του η Καίτη Γαρμπή, η οποία αιτιολόγησε τη στάση των κριτών λέγοντας:
«Εσύ, επειδή τη ζεις και κάνετε πρόβες όλη την εβδομάδα, αγαπάς αυτό που ακούς και βλέπεις την εξέλιξή της. Αυτό που φτάνει σε εμάς είναι να ακούσουμε κάτι ψυχρά για 2 λεπτά και να αποφασίσουμε λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τη δυσκολία ότι δεν είναι τραγουδίστρια».

Leave a Comment