Μία κοινή συνέντευξη παραχώρησαν η Χάρις Αλεξίου και ο γιος της, Μάνος Θεοφίλου και μίλησαν για τη σχέση τους, αλλά και πώς ο δεύτερος έμαθε για την υιοθεσία του από την ερμηνεύτρια.

Απόσπασμα από τα όσα είπαν προβλήθηκαν στην εκπομπή «Ελένη». Η Χάρις Αλεξίου είπε για την υιοθεσία του γιου της: «Δεν είναι η στιγμή που το αποφασίζεις, είναι η στιγμή που ανοίγει ο ουρανός και έρχεται. Η στιγμή που σε ακούει ο Θεός για να έρθει ένα παιδί στον δρόμο σου με τον όποιο τρόπο. Κι γι’ αυτό το παιδί θεωρώ ότι άνοιξε ο ουρανός και ήρθε στον δρόμο μου. Μπήκε στο φως στη ζωή μου με τον ερχομό του γιου μου».
Στη συνέχεια, ο Μάνος Θεοφίλου ανέφερε: «Θεωρώ ότι για μένα ήταν “σαν να μου έκατσε το τζόκερ”, κατά κάποιον τρόπο. Από τότε που έχω αναμνήσεις, γνωρίζω ότι είμαι υιοθετημένος. Και για να είμαι ειλικρινής, δεν ένιωσα ποτέ την ανάγκη να ψάξω τους βιολογικούς μου γονείς, έχω όλη την αγάπη της γης, τι παραπάνω να ζητήσω;».
 
Δείτε το βίντεο:
 
[youtube url=”https://youtu.be/yHKVX6S4WRI”]
 
«Είναι μία παθογένεια της ελληνικής κοινωνίας αυτό, ότι υπάρχουν πολλά μυστικά και ταμπού που δεν έχουν ειπωθεί και τα παιδιά δεν γνωρίζουν. Και αυτό είναι κάτι που τα παιδιά δεν γνωρίζουν, και αυτό τα οδηγεί να θέλουν να ψάξουν και να μάθουν. Ότι δεν τους δίνεται απλόχερα η ειλικρίνεια» δήλωσε στη συνέντευξη, η Χάρις Αλεξίου, επισημαίνοντας πως στον Μάνο Θεοφίλου είπαν ότι είναι υιοθετημένος «από όταν άρχισε να λέει τις πρώτες του λέξεις».

Leave a Comment