Η Αποστολία Ζώη έδωσε συνέντευξη με αφορμή το νέο της τραγούδι, με τίτλο «Μου Έλειψες» και αναφέρθηκε τόσο στην ιστορία πίσω από αυτό, όσο και πίσω από το «Lipstick» που είχε τραγουδήσει με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Η τραγουδίστρια μίλησε στο «Breakfast@Star» και εξήγησε πώς προέκυψε το κομμάτι. «Είχα πάει στο γραφείο του τότε διευθυντή μου, του Μίλτου Καρατζά κι ο Κωνσταντίνος Παντζής με τον Γιάννη Λιόντο του αφήνουν ένα CD με τραγούδια γενικά, για την εταιρεία. Τα βάζει ο Μίλτος να τα ακούσουμε και με το που ακούμε το “Μου έλειψες”, τους φωνάξαμε μέσα και τους είπαμε ότι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να μπει στον επόμενό μου δίσκο», εξηγεί.«Ειδικά για το τραγούδι αυτό, τα παιδιά είχαν στο μυαλό τους τον Σταμάτη Γονίδη. Νομίζω όμως, ότι ο Σταμάτης Γονίδης δεν το έμαθε ποτέ», συμπλήρωσε.Όσο για το Lipstick, που τραγούδησε με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, ανέφερε: «Ο Γιάννης είναι φίλος μου εδώ και πάρα πολλύ χρόνια, ειδικά τότε, κάναμε πάρα πολλή παρέα. Το τραγούδι προέκυψε από τη φιλία μας περισσότερο. Το θέμα είναι ότι εγώ περίμενα ότι θα κάνει επιτυχία τριών μηνών και τελικά, με ακολουθεί 18-19 χρόνια».
Τέλος, αφηγήθηκε την ιστορία πίσω από το γύρισμα του βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Δεν βάζω εγώ μυαλό». «Γυρίζουμε το βιντεοκλίπ, προσπαθούσαμε να βάψουμε όλο μου το σώμα κατάμαυρο και δεν βαφόταν με τίποτα. Βάλαμε τόσο υλικό, που το δέρμα μου είχε γίνει στόκος. Πάμε μετά τη λήψη να βγάλουμε τη βαφή και δεν έβγαινε με τίποτα. Τρίβαμε το σώμα μου με το σφουγγάρι της κουζίνας», περιγράφει.
«Υπήρχε ένα γκριζάρισμα στο δέρμα μου κι εγώ έπρεπε να πάω στο μαγαζί να τραγουδήσω. Ιδρώνω πάνω στη σκηνή κι οι πόροι μου έβγαζαν μαύρο. Δεν μπορούσε να φύγει για την επόμενη εβδομάδα», πρόσθεσε κλείνοντας.
 
Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Leave a Comment