Στη Μύκονο βρίσκεται η Ελεωνόρα Ζουγανέλη περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την τραγουδίστρια στο νησί των ανέμων να περπατά με τους γονείς της, Γιάννη Ζουγανέλη και Ισιδώρα Σιδέρη.«Νιώθω τυχερή που κατάγομαι από τη Μύκονο. Ένας τόπος με άπλετο φως, υπέροχα χρώματα, τρομερή ενέργεια και μπορεί να φιλοξενήσει πολλές στιγμές της ζωής σου. Αυτά βέβαια δεν προβάλλονται τα τελευταία χρόνια» έχει σημειώσει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο ραδιόφωνο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει μια εξαιρετική σχέση με τους γονείς της και δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί σε δημόσιες αλλά και επίσημες εμφανίσεις τους.
 
 
 
 
Όσον αφορά τα προσωπικά της, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φαίνεται να βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του γοητευτικού δημοσιογράφου, Νίκου Συρίγου μετά το διαζύγιό της από τον δικηγόρο Σπύρο Δημητρίου.Η γνωριμία του Νίκου Συρίγου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έγινε μέσω της δουλειάς του, καθώς της είχε κάνει μια συνέντευξη πριν από λίγα χρόνια, διατηρώντας έκτοτε μια φιλική επαφή μαζί της. Οι δυο τους ήρθαν αρκετά κοντά και όπως όλα δείχνουν έγιναν ζευγάρι.
«Είμαι μια χαρά, ευχαριστώ πολύ. Να είστε καλά», σχολίασε πρόσφατα η Ελεωνόρα Ζουγανέλη όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον δημοσιογράφο.
 
Φωτογραφίες: NDP photo agency

Leave a Comment