Στο Λίβερπουλ βρίσκεται την παρούσα στιγμή ο Victor Vernicos, που είναι σε εντατικές προετοιμασίες για τη συμμετοχή του στον δεύτερο ημιτελικό για τη Eurovision 2023.

Στόχος είναι η δέκαδα και η πρόκριση στον μεγάλο τελικό του διαγωνισμού.Σήμερα ο Victor Vernicos μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», όπου αναφέρθηκε για την πρώτη πρόβα που έκανε χθες και περιέγραψε το γενικό κλίμα που επικρατεί.«Νιώθω τέλεια, δεν είμαι πολύ αγχωμένος. Τα πάμε τέλεια με την ομάδα, είχαμε χθες την πρώτη πρόβα. Μόλις πάτησα στο Λίβερπουλ, η ενέργειά μου έφτασε στο 200%! Είμαστε έτοιμοι! Είμαι ο νεότερος εκπρόσωπος φέτος στον διαγωνισμό, τρελαίνονται αυτοί και τρελαίνομαι κι εγώ όταν το θυμάμαι. Είναι πάρα πολύ ωραίο το κλίμα, έχω γνωρίσει πάρα πολλούς καλλιτέχνες και τα πάω πολύ καλά με όλους», είπε αρχικά ο Victor Vernicos.
Πρόσθεσε επίσης όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι της πρόβας: «Πήγαν τέλεια τα πράγματα στην πρόβα, δεν θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα. Είδαμε κι εμείς πώς θα φαίνεται τηλεοπτικά. Αυτό το outfit θα φοράω στον ημιτελικό. Υπάρχουν δύο αλλαγές που θα κάνουμε».Σε ερώτηση για το ποιος είναι αυτός που τον βοηθάει να αντιμετωπίζει το άγχος και αν βρίσκεται εκεί η οικογένεια του, ο Victor Vernicos απάντησε: «Ναι έχουν έρθει και οι δύο γονείς μου, θα έρθουν και οι δύο αδελφές μου στις 9 Μαΐου. Γενικότερα, δεν έχω περάσει κάποια περίοδο άγχους, από τότε που ήρθαμε στο Λίβερπουλ. Όλοι γενικώς με ενθαρρύνουν και όλοι δίνουν ενέργεια στους άλλους».

Leave a Comment