Εκτός του μεγάλου τελικού της Eurovision 2023 βρέθηκε δυστυχώς η ελληνική αποστολή, αφού ο Victor Vernicos δεν κατάφερε να προκριθεί το βράδυ της Πέμπτης.

Επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά των τελευταίων ημερών, ο νεαρός εκπρόσωπος της χώρας δεν πήρε το «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό στο Λίβερπουλ.Πάντως, όσα ακολούθησαν μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων δημιούργησαν κάποιες εντυπώσεις.
Αναλυτικά, αν και οι δημοσιογράφοι περίμεναν τον Victor Vernicos και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής, κανείς από την ελληνική συμμετοχή δεν στάθηκε να κάνει δηλώσεις έξω από το ξενοδοχείο .Ο 16χρονος τραγουδιστής «φυγαδεύτηκε» με συνοπτικές διαδικασίες.Συγκεκριμένα, όταν τα μέλη της ελληνικής αποστολής συνειδητοποίησαν τις τηλεοπτικές κάμερες, άλλαξαν την πορεία τους και έκαναν μια παράκαμψη. Την ίδια ώρα, η Μαρία Κοζάκου είχε σταθεί για να κάνει δηλώσεις, αλλά ο 16χρονος Victor Vernicos απέφυγε συνειδητά τις κάμερες και κατευθύνθηκε βιαστικά για τον χώρο διαμονής του.Δημοσιογράφος περιέγραψε ότι υπήρχε «ένα ψυχρό κλίμα, μια διάθεση απροθυμίας να απευθυνθούν στους δημοσιογράφους».

Leave a Comment