Καλεσμένη στην εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς» ήταν η Μελίνα Μακρή, η οποία μίλησε για το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια, ενώ αποκάλυψε τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν απορρυθμίστηκε ο θυρεοειδής της.

«Έχω θυροειδή Hashimoto. Το παλεύω μια ζωή. Η μητέρα μου το ανακάλυψε όταν ήμουν 18 χρονών. Είχε και η ίδια, οπότε με πήγε για εξετάσεις και το βρήκαμε. Είχαν όλες οι αδερφές της… Έκλαιγα πολύ συχνά, είχα πολλή θλίψη. Ξεκίνησα χάπι από τα 18 μου χρόνια. Είχα κακή διάθεση, ένιωθα πολύ κουρασμένη… Δεν μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί είσαι κουρασμένος. Πρέπει να το ελέγχεις συνέχεια», είπε αρχικά η Μελίνα Μακρή.«Όταν έφυγα από τους Vegas στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, με τη στεναχώρια ενεργοποιήθηκε το Hashimoto και ανέβηκε πάρα πολύ ο βαθμός του θυροειδή μου και δεν το ήξερα. Με την ενδοκρινολόγο μου το στρώσαμε και το ισορροπήσαμε. Η διάθεση μου άλλαξε, είχα πιο πολύ ενέργεια, ένιωθα καλύτερα και έχασα κιλά. Η γιατρός μου είπε ότι έχω 2 όζους και αν δεν το προλάβαινα και δεν το βλέπαμε παραλίγο να ακουμπήσουν τις φωνητικές χορδές και να κάνουν ζημιά. Ευτυχώς το προλάβαμε.
 
 
Μετά με την εγκυμοσύνη ήρθαν τα πάνω κάτω, ήθελα καινούργιο χάπι και μου δημιουργούσε πάρα πολύ θυμό. Είχα νεύρα από το πρωί έως το βράδυ χωρίς αφορμές και με το παιδί. Ένιωθα ότι μου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι, ότι θα πάθαινα εγκεφαλικό», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Μελίνα Μακρή.
 
Οι Vegas
 
Τη Μελίνα Μακρή τη γνωρίσαμε ως μέλος του συγκροτήματος «Vegas». Η τραγουδίστρια αποχώρησε το 2016, έπειτα από επτά χρόνια συνεργασίας, αφού ήθελε να κάνει solo καριέρα.
Τα πράγματα φαίνεται πως δεν εξελίχθηκαν όπως περίμενε η ίδια καθώς σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»: «Έφυγα από τους Vegas σε ένα διάστημα που ήταν ουδέτερο. Δεν ήταν κάτι που τους ήρθε σοκ. Πέρασα από δύσκολες καταστάσεις φεύγοντας, δεν ήταν εύκολο, μπορώ να πω ότι έφαγα τα μούτρα μου.»
 

Leave a Comment