Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία αναφέρθηκε στο κομμάτι «Φεγγάρι» και την απόφαση που πήρε ο Γιώργος Θεοφάνους να παραχωρήσει τα δικαιώματα για διαφήμιση γνωστού πολυκαταστήματος.

«Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή μας», είπε αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου.Στη συνέχεια εξήγησε: «Εμένα με στενοχώρησε πάρα πολύ. Δεν με ενόχλησε, ούτε νευρίασα. Όντως τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούν. Αυτό μου δημιούργησε μια αγωνία και μια απορία, ότι είσαι κάποια στιγμή άοπλος, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όταν αποφασίσει κάποιος άλλος για σένα να κάνει μία κίνηση.Δεν μιλήσαμε γι’ αυτό, δεν έχουμε βρεθεί. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί το Φεγγάρι για μένα ήταν σταθμός στην καριέρα μου. Όλη αυτή την καριέρα την έχω χτίσει και με τη βοήθεια των συνθετών και των στιχουργών, αλλά την έχω κάνει πάρα πολύ καθαρά, χωρίς να την μπερδέψω με τίποτα άλλο. Οπότε, όταν κάποιος μέσα σε όλο αυτό το οικοδόμημα μου πειράξει ένα τουβλάκι, εμένα με στενοχωρεί πάρα πολύ, γιατί είναι σαν να προδίδω εγώ χωρίς να φταίω όλο αυτό το οικοδόμημα.Αυτό ήταν μια δύσκολη στιγμή δική μου με τον Γιώργο, μπορεί κάποια στιγμή να το συζητήσουμε. Δεν έχω λόγο να μην του μιλήσω του Γιώργου, γιατί άνθρωποι που με βοήθησαν τόσο πολύ στην καριέρα μου, δεν έχω λόγο να μην τους μιλώ, αλλά δεν μπορώ να είμαι κι εγώ υπεύθυνη για τις δικές τους κινήσεις».
Κατόπιν η Νατάσα Θεοδωρίδου πρόσθεσε: «Το Φεγγάρι το ξαναείπα. Σταμάτησα να το λέω αλλά το ξαναείπα γιατί το αγαπώ και με αγαπάει. Είναι δικό μου το τραγούδι αυτό -είναι του Γιώργου αλλά εγώ το νιώθω δικό μου και για μένα είναι πολύ σημαντικό γιατί άλλαξε την καριέρα μου σε εκείνο το σημείο».
 
 
Να θυμίσουμε ότι λίγο πριν από το Πάσχα κυκλοφόρησε η νέα διαφήμιση του Jumbo στην οποία πρωταγωνιστής ήταν ο Τάσος Μπουγάς ο οποίος είχε παραφράσει μια μεγάλη επιτυχία της Νατάσας Θεοδωρίδου, το «Φεγγάρι» με τρόπο που δεν άρεσε σε πολλούς, μεταξύ των οποίων και την καλλιτέχνιδα.
Το τραγούδι αλλά και το βίντεο κλιπ χαρακτηρίστηκαν ως κακόγουστα, ενώ είναι και παρεξηγήσιμα για τους vegan.
Στους στίχους του τραγουδιού αναφέρει: «Φεγγάρι εδώ θα ψήσω τον αμνό, γιατί οι vegans με ‘διώξαν απ’ τη Γη μου. Ελάτε κόσμε μου εγώ κερνώ, γιατί είμαι φύλακας και άγγελος του εθίμου. Moon-dance. Γι’ αυτούς η τσίκνα είναι ντεμοντέ, για μένα eau de cologne πολυτελείας. Ελάτε ψήστες μου, καμάρια του λαού μες το ντουμάνι να πνιγεί ο γαλαξίας».Παράλληλα, είδαμε να  κρατά μια λαμπάδα μπριζόλα και ζητά στους vegan να μείνουν «μακριά και αγαπημένοι».
Μάλιστα, το σποτ τελειώνει με έναν vegan, να κρατά μια λαμπάδα με μαρούλια και την ατάκα: «Διαφορετικά το γιορτάζουμε, ίδια αγοράζουμε».
 
 [youtube url=”https://youtu.be/VgjQwf3QKog”]

Leave a Comment