Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο «Στούντιο 4» και μίλησε για την καριέρα της, τις περιοδείες και τα συναισθήματά της, όταν ανεβαίνει στη σκηνή.Επίσης, δεν δίστασε να αναφερθεί στον χωρισμό της από τον Σπύρο Δημητρίου και να στείλει το δικό της μήνυμα.«Είμαι ένας άνθρωπος κανονικός. Μου συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν και στους άλλους με όλα τα συναισθήματα. Ένας χωρισμός είναι ένας χωρισμός. Για όλο τον κόσμο σημαίνει το ίδιο. Είναι σίγουρα μια αλλαγή και περνάς μια περίοδο αμφισβήτησης, νιώθεις ότι έχεις κάνει κάτι που δεν πήγε όπως το είχες ονειρευτεί. Φτάνει η στιγμή να πας παρακάτω και αυτό είναι το νόημα της ζωής», είπε με αφορμή τον χωρισμό της.
Και πρόσθεσε: «Μέσα  από όλες αυτές τις αναποδιές βρίσκουμε τη δύναμη και πάμε παρακάτω και βλέπουμε έναν εαυτό νέο και καινούργιο. Όπως συμβαίνει αυτό με όλους τους ανθρώπους, έτσι συνέβη και με μένα. Να βγω να πω τι; Δεν κατέχω το μυστικό του κράτους. Όλοι άνθρωποι αντιμετωπίζουμε κάποιες συνθήκες της ζωής με τον ίδιο τρόπο».Για τη δουλειά της και τις περιοδείες, σημείωσε:  «Όταν δεν δουλεύω, νιώθω καλά τις πρώτες 4 μέρες. Μετά δεν αντέχω. Μόλις χαρώ και δω τους φίλους μου, μετά θέλω να επιστρέψω. Από παιδί, ακολουθούσα τα καλοκαίρια τους γονείς μου και συνεχίστηκε αυτό και με τη δική μου διαδρομή. Αυτό το «στον δρόμο», όσο κι αν με αγχώνει στην αρχή, μόλις μπω, ξεχνιέμαι και το απολαμβάνω».«Όταν ξεκινάς μια περιοδεία που δεν ξέρεις πόσο θα λείψεις, χρειάζεται μια οργάνωση. Ξεκινάς να μπαίνεις σε μια διαδικασία συγκέντρωσης και σε κάνει να βγεις να επικοινωνήσεις με τον κόσμο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
«Ό,τι δυσκολία κι αν έχεις αντιμετωπίσει, μόλις ανέβεις στη σκηνή, σβήνουν όλα. Είναι το δώρο μου και το χαπάκι μου οι συναυλίες. Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι 100% απορροφημένη με την εργασία μου. Έχω μεγάλο πρόβλημα σκέψης, δεν μένω δευτερόλεπτο χωρίς να σκεφτώ. Κάνω αγώνα για να κατεβάσω τη σκέψη μου», εξομολογήθηκε αργότερα.
 

Leave a Comment