Οι «Μέλισσες» παραχώρησαν μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη την Πέμπτη (15/6) στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και την Δανάη Μπάρκα, με αφορμή την έναρξη της καλοκαιρινής τους περιοδείας, με πρώτη συναυλία την 21η Ιουνίου στο Θέατρο Πέτρας.

Κώστας Μαυρογέννης και Χρήστος Μάστορας μίλησαν για την περιοδεία του συγκροτήματος.
 
 
«Πέρυσι που είχαμε κάνει κάτι ανάλογο μας πήγε πολύ καλά», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Μαυρογέννης.«Αυτό που έχει αλλάξει από πέρυσι είναι ότι έκοψα τα μαλλιά μου. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία γράφοντας το “Για πάντα”. Πήγαμε στο Πήλιο, απομονωθήκαμε και γράψαμε αρκετά τραγούδια. Το “Για πάντα” έχει μία επιρροή από A-Ha», σχολίασε ο Χρήστος Μάστορας.Ο frontman του συγκροτήματος αναφέρθηκε σε μια κακή στιγμή που θα ήθελε να ξεχάσει, ενώ αποκάλυψε και ότι σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει τραγούδι αφιερωμένο στη σύντροφό του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη.«Υπάρχει μία στιγμή μου, που είχε παίξει παντού και θέλω να την διαγράψω από τη χρονιά που πέρασε, άλλα δεν θέλω να αποκαλύψω ποια. Είχε μοιραστεί σε όλο το Πανελλήνιο. Δεν μου αρέσει να προσπερνώ τις κακές μου στιγμές γιατί μου δίνουν έμπνευση. Δεν είναι συμβουλή, αλλά μου αρέσει να ζω τα πατώματά μου και να εμπνέομαι από αυτά» τόνισε ο Χρήστος Μάστορας.Ο κιθαρίστας του συγκροτήματος, Θάνος Λάιτσας σχολίασε πως, «οι άσχημες στιγμές δεν πρέπει να διαγράφονται γιατί σε βοηθούν στο μέλλον».Για μία κακή στιγμή του μίλησε και ο Κώστας Μαυρογέννης.«Μία κακή στιγμή της χρονιάς που θα ήθελα να διαγράψω είναι το λουμπάγκο που έπαθα πριν την πρεμιέρα μας», ανέφερε.Όσον αφορά για το τι τραγούδι θα αφιέρωνε στη σύντροφό του ο frontman του συγκροτήματος, είπε: «Το τραγούδι που θα αφιέρωνα στην κοπέλα μου δεν έχει βγει ακόμα. Έχει γραφτεί όμως και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο» αποκάλυψε και συνεχίζοντας τις εξομολογήσεις πρόσθεσε:«Το Crayon (στο video clip του οποίου συμπρωταγωνιστεί η Δέσποινα Βανδή) είναι τραγούδι που το εμπνευστήκαμε από την ιστορία ενός φίλου μας. Όλα μου προκαλούν άγχος στις πρεμιέρες. Θα ήθελα να μην έρχονται οι γονείς, οι συνάδελφοι, και οι μάνατζερ».Ποια τραγούδια τους θα αφιέρωναν και πού τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος;«Η μάνα μου κάθε φορά μου λέει ήσασταν φανταστικοί, τέλειοι, και πάντα στο τέλος βάζει και ένα «αλλά». Το τραγούδι που θα αφιέρωνα στο κορίτσι μου είναι “Το κύμα”», υπογράμμισε ο Κώστας Μαυρογέννης.«Από τα τραγούδια μας θα αφιέρωνα στην κοπέλα μου το «Ένα», σημείωσε ο Θάνος Λάιτσας.
Η Αναστασία τώρα αναφέρθηκε στην εμπειρία της από την συνεργασία της με τις «Μέλισσες».«Δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο καλοκαίρι από ότι αυτό με τη συνεργασία μας με τις «Μέλισσες». Στις “Μέλισσες” αφιερώνω το νέο μου τραγούδι “Φλόγα” που θα κυκλοφορήσει σύντομα. Το αγαπημένο μου τραγούδι από «Μέλισσες» είναι το «Αν βρεθούμε σ’ ένα παραμύθι» και το “Κύμα”», αποκάλυψε με τη σειρά της.«Θα εμφανιζόμαστε και μαζί με την Αναστασία στην σκηνή», είπε τέλος ο Χρήστος Μάστορας.

Leave a Comment