Η Άννα Βίσση «γέμισε» το Θέατρο Πέτρας το βράδυ της 12ης Ιουλίου, με μία μεγάλη συναυλία για τα 50 χρόνια της στο τραγούδι.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η τραγουδίστρια μιλούσε στο κοινό και σε κάποια στιγμή, τους είπε:«Έχω αποφασίσει με εσάς να μην λέω “ευχαριστώ”, όσες φορές το λέω μου λέτε “εμείς ευχαριστούμε”. Όταν σας λέω “είναι τιμή μου”, μου απαντάτε “εμάς είναι τιμή μας”. Είναι ήδη 50 χρόνια που τραγουδάω και δεν ξέρω για πόσα ακόμα θα τραγουδάω, ούτε με ενδιαφέρει. Ψέματα λέω θα σκάσω, θα πεθάνω αν δεν μπορώ να τραγουδάω. Οπότε μην με αφήσετε να πεθάνω. Βαριές κουβέντες κι όμως τις λέω με κάποιο χιούμορ, γιατί έτσι παίρνω και τη ζωή μου».
 
 
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, μία μεγάλη έκπληξη για το κοινό. Η Άννα Βίσση υποδέχτηκε στη σκηνή τον Νίκο Καρβέλα για να τραγουδήσουν τα κομμάτια που κυκλοφόρησαν μαζί κατά το παρελθόν, όπως «Αντίστροφη μέτρηση» και «Ο τελευταίος χορός». Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη, ενώ μερικές ώρες μετά την εμφάνιση της Άννας Βίσση, το TikTok «γέμισε» με βίντεο από τη συναυλία. Ιδιαίτερη ήταν η επί σκηνής συνύπαρξη με τον Νίκο Καρβέλα, η πρώτη τους εδώ και 12 χρόνια. Η διαχρονική μουσική τους διαδρομή, που ξεκίνησε τη δεκαετία του ‘80, αλλά και η δυνατή τους χημεία, ταξίδεψε το κοινό με τραγούδια – σταθμούς, καθώς και με το ντουέτο «Ξανά», το πρώτο τους μετά από 20 χρόνια, που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό από την Panik Gold.
 
vissi38
 
H Άννα Βίσση έχει γράψει τη δική της «χρυσή» ιστορία στην ελληνική μουσική. Εξακολουθεί να αποτελεί μία από τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες όλων των εποχών, με συνολικές πωλήσεις που ξεπερνούν τις 20.000.000 παγκοσμίως, καθώς και μία από τις πιο πολυβραβευμένες, με πάνω από 70 βραβεία για την προσφορά της στη μουσική, τις τέχνες και τον πολιτισμό.
 
vissi_50xronia
 
Φωτογραφίες: NPPHOTO / ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΦΑΛΕΞΗΣ

Leave a Comment