Ο Κώστας Μαρτάκης παραχώρησε μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ!. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την προσωπική του ζωή, την οποία επιλέγει συνειδητά να κρατά κρυφή όλα αυτά τα χρόνιαΚώστα, σε παρατηρώ όση ώρα μιλάμε και φαίνεσαι πολύ ξεκούραστος και ανανεωμένος. Σαν να έχεις κάνει ολικό restart πλησιάζοντας τα 40.

Όταν είμαι φρεσκοξυρισμένος, πολλοί μου λένε πως μοιάζω με 30. (Γέλια) Δεν έχω παράπονο, ο χρόνος μού έχει φερθεί πολύ ωραία. Δεν με νοιάζει η εικόνα μου καθόλου. Στα 39 μου αγαπώ περισσότερο τον εαυτό μου και είμαι πιο κατασταλαγμένος σε σχέση με την καριέρα μου.

Όσο περνούν τα χρόνια, έχω μεγαλύτερη αγάπη για τη δουλειά μου, θέλω να αφιερώνω τον περισσότερο χρόνο της ημέρας μου σε αυτήν και όχι στα προσωπικά μου. Τα προσωπικά μου τα έχω λυμένα ούτως ή άλλως.

Οι περισσότεροι καλλιτέχνες επιδιώκουν να κρατήσουν σαν επτασφράγιστο μυστικό την προσωπική τους ζωή. Είναι τακτική μάρκετινγκ να θεωρούνται ελεύθεροι και διαθέσιμοι;

Προσωπικά δεν κρύβομαι. Επιδιώκω όμως να μην είναι η προσωπική μου ζωή στο επίκεντρο. Είναι ένας άγραφος κανόνας δικός μου που λέει πως δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει αυτού του είδους η έκθεση στη ζωή μου. Είμαι πάρα πολύ καλά στα προσωπικά μου αυτή την περίοδο και νιώθω ευγνωμοσύνη.

Δεν έχεις νιώσει ποτέ δηλαδή να καταπιέζεσαι;

Πολλές φορές. Επίσης, μπορεί να καταπιέζω τον εαυτό μου κι εγώ ο ίδιος για να κάνω τους ανθρώπους γύρω μου να αισθανθούν καλά.

Leave a Comment