Δυναμικά μπήκε στην κούρσα της αθηναϊκής διασκέδασης το Bodega, με τον Χρήστο Χολίδη να εκτοξεύει το κέφι «Στα δυτικά» σε άλλο level, καταφέρνοντας, από το πρώτο διήμερο κιόλας, μαζί με τη Θέλξη, τον Θανάση Βασιλάκο αλλά και τους Ανχελίτα, Γιάννη Λάφη και Σταυρίνα Φουντανοπούλου να προκαλέσουν το αδιαχώρητο.

Τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο το νυχτερινό στολίδι του Περιστερίου ήταν sold out, με τον κόσμο να δίνει δυναμικά τον παλμό του, στο πιο φρέσκο, μοντέρνο και ξεσηκωτικό πρόγραμμα, και τον λουλουδοπόλεμο να έχει την τιμητική του! Η εμφάνιση του ανανεωμένου Χολίδη on stage προκάλεσε ντελίριο, με τους θαμώνες να τον αποθεώνουν και να τον απολαμβάνουν στο έπακρον, ερμηνεύοντας τις μεγάλες επιτυχίες του και όχι μόνο.

Εντυπωσιακή και άκρως εκρηκτική η εμφάνιση της Θέλξης, όπου κέρδισε το χειροκρότημα και τον θαυμασμό όλων, όπως συνέβη αντίστοιχα και με τον μοναδικό Θανάση Βασιλάκο. Η showwoman Ανχελίτα ανέβασε το θερμόμετρο στα ύψη, ενώ ο Γιάννης Λάφης, με τη σειρά του, κέρδισε τις εντυπώσεις.Η πρεμιέρα και η φετινή παρουσία του Χρήστου Χολίδη στο Bodega και η συνύπαρξή του με τη Θέλξη, τον Θανάση Βασιλάκο και ένα επιτελείο ταλαντούχων ερμηνευτών απέδειξαν πως το Bodega θα κλέψει την παράσταση τη φετινή σεζόν, και κάθε Τρίτη, Παρασκευή και Σάββατο θα πρωταγωνιστεί στις νύχτες μας.

Leave a Comment