Για τη συμμετοχή της στη σειρά Maestro και την ανάγκη που την οδήγησε σε αυτό το πέρασμα, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Χαρούλα Αλεξίου.Μετά το εξαιρετικό σας πέρασμα από το «Maestro in blue», ποιο ήταν το μεγαλύτερο μάθημα που διδαχτήκατε από την αρχή;«Είναι, κυρίως, η ικανοποίηση που παίρνω από τη συμμετοχή μου στην ομάδα του «Maestro in blue». Είμαι μέλος μιας οικογένειας που την απαρτίζουν τρεις γενιές, μέλος μιας σύγχρονης κοινωνίας με θέματα «προς καταγγελία και τακτοποίηση», ερμηνεύω έναν ρόλο που κατανοώ (πολύ βασικό αυτό), συνυπάρχω με εξαιρετικούς ηθοποιούς – που τους έχω δίπλα μου (πολύ βασικό και αυτό) και σκηνοθετούμαι από αυτό το φωτεινό πλάσμα, έναν πραγματικό κύριο, τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Το μάθημα είναι «έσω έτοιμος» και ανοιχτός σε ό,τι έρχεται στη ζωή σου».

Τι ήταν αυτό που σας έπεισε να περάσετε στην υποκριτική; Ήταν ανάγκη έκφρασης;

«Έχω πει πολλά «όχι» και «ναι» στη ζωή μου, χωρίς να το πολυσκεφτώ. Από ένστικτο και μόνο και δεν μετάνιωσα. Νομίζω πως οι αποφάσεις που έχω πάρει, χωρίς να κουράσω πολύ το μυαλό μου, με οδήγησαν σε απίστευτα ωραίες περιοχές. Έτσι και τώρα, ένιωσα το καλό. Για μένα, η στιγμή που ο Χριστόφορος εμπνεύστηκε τη συμμετοχή μου και αποφάσισε να με καλέσει, καθώς και το δικό μου «ναι», είναι πράξεις δημιουργίας. Είμαστε δημιουργοί, όταν κάνουμε πράξη την έμπνευση μας»

Ήταν όνειρο από παλιά που απλά δεν είχατε την ευκαιρία να “βουτήξετε” σε αυτό;

«Για να είμαι ειλικρινής, ήταν τέτοιος ογκόλιθος στη ζωή μου το τραγούδι που δεν υπήρχε καν χώρος για άλλα όνειρα»

Για ποιον δίσκο σας είστε περισσότερο υπερήφανη; Ποιος ήταν αυτός που έφερε ατόφιο το μέσα σας;

«Ο δίσκος «Οδός Νεφέλης» με έχει ολόκληρη μέσα του. Μουσική, στίχοι, ερμηνεία. Όμως κάθε δουλειά που έχω κάνει από την «Οδό Αριστοτέλους» μέχρι το «Δι’ ευχών» έχουν μέσα τους κομμάτια της Αλεξίου»

Πηγή: GG

Leave a Comment