Σ’ αυτή τη μαγική βραδιά παρουσίασε, μέσα από ένα ξεχωριστό μουσικό πρίσμα, τα πιο σπουδαία τραγούδια της, τραγούδια που έχουν αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στην καριέρα της καθώς και στην ελληνική μουσική εν γένει, από τον συνθέτη της ζωής της, Νίκο Καρβέλα.

Η ίδια συγκινημένη θέλησε να μοιραστεί τα συναισθήματά της και να ευχαριστήσει τον κόσμο που όλα αυτά τα χρόνια είναι στο πλευρό της και την ακολουθεί.«Δύσκολο να διαλέξω μια εικόνα από τα δυό μαγικά βράδια του Ηρωδείου που να εκφράζει με ακρίβεια το πως ένιωθα …
Απόκοσμο το συναίσθημα !
Εσείς εκεί να μου δίνετε αγάπη «υπερβολική» και συνεχή …
Η ορχήστρα, η μπάντα, ο Μαέστρος ,η χορωδία να με αγκαλιάζουν με τόση ευγένεια και ενθουσιασμό με τις υπέροχες αποδόσεις τους και πάνω απ’όλα να ερμηνεύω την μουσική του Νίκου Καρβέλα για πρώτη φορά με τον πιο ιδανικό τρόπο, καθαρά χωρίς «παρεμβολές» …!
Χαίρομαι που γεννήθηκα για να γίνω αυτό που τελικά έγινα, μια ερμηνεύτρια ενός μουσικού έργου που ενώ μετράει μισό αιώνα ζωής ακόμα συνεχίζεται και είμαι περήφανη για αυτό !
Ο Νίκος κι εγώ γιορτάσαμε μαζί σας τα 50 χρόνια μας στη μουσική με τον καλύτερο τρόπο !
Σας ευχαριστώ 🌹
Μεγαλύτερη χαρά μου δίνει το γεγονός πως με αυτές τις μοναδικές συναυλίες ενισχύθηκαν τα Γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, ένα σωματείο που στηρίζω εδώ και χρόνια και θα συνεχίσω να στηρίζω με αγάπη και πίστη … !», έγραψε.

Leave a Comment