Η Tina Turner υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού με δότη τον σύζυγό της

Η Tina Turner στην αυτοβιογραφία της που θα ανέβει σύντομα στα ράφια των βιβλιοπωλείων, αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού με δότη τον ίδιο τον σύζυγό της.

Η 78χρονη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε την περιπέτειά της υγείας της και τον αγώνα της με την νεφροπάθεια. Το 2016, τα νεφρά της λειτουργούσαν μόλις στο 20% με ιδιαίτερα δυσμενείς προοπτικές. Η Αμερικανίδα σταρ, περιγράφει στις σελίδες του βιβλίου, τη συγκινητική πρόταση από τον σύζυγό της Erwin Bach.«Με σόκαρε, λέγοντάς μου ότι ήθελε να μου δώσει ένα από τα νεφρά του. Η πρότασή του με "σκλάβωσε"». Μετά την επιτυχημένη επέμβαση η Tina Turner λέει πως ένιωθε πανευτυχής που τα είχαν καταφέρει και «είχαν βγει ζωντανοί από αυτό». 
Η δημοφιλής τραγουδίστρια είχε παντρευτεί τον Μπαχ μόλις τρία χρόνια νωρίτερα από την μεγάλη της περιπέτεια, το 2013, μετά από αρκετά χρόνια σχέσης. Αποσπάσματα από το βιβλίο της «Tina Turner: My Love Story», από τις εκδόσεις Penguin Random House, δημοσιεύτηκαν σήμερα στην εφημερίδα Daily Mail και το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στη Βρετανία και στη Βόρεια Αμερική μέσα στον μήνα.