Μετά από σχεδόν δέκα χρόνια ευτυχισμένου κοινού βίου και τη γέννηση της κόρης τους Ελένης, ο Aντώνης Ρέμος καη η Υβόννη Μπόσνιακ ενώθηκαν χθες το βράδυ και με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώπιον 350 καλεσμένων.Ο γάμος έγινε στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά -που είναι ένας εκ των τεσσάρων κουμπάρων του ζευγαριού – στη Βαρυμπόμπη. 

Η Υβόννη Μπόσνιακ ήταν υπέροχη μέσα στο λευκό εξώπλατο με λεπτό τιραντάκι νυφικό της. Το μπούστο τονίζει εξαιρετικά το στήθος, ενώ ρομαντικό τόνο δίνει το μακρύ πέπλο που ξεκινά από το κλασικό σινιόν που επέλεξε για τα μαλλιά της. Ο Αντώνης Ρέμος έδειχνε να μην μπορεί να πάρει τα μάτια του από την αγαπημένη του, ενώ ο ίδιος έχει επιλέξει κλασική εμφάνιση με μαύρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και παπιγιόν.Το ζευγάρι έχει επιμεληθεί προσωπικά πολλές από τις λεπτομέρειες της τελετής, έτσι ώστε να είναι σίγουροι ότι όλα θα είναι έτσι όπως αυτοί το φαντάστηκαν για την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους. 
Η guest list περιλάμβανε συναδέλφους του γαμπρού, επώνυμες φίλες της νύφης, αλλά και ηχηρά ονόματα του επιχειρείν εντός και εκτός Ελλάδας.

remkf01
remkf02
remkf04
remkf07
remkf011
voskopoulos

Leave a Comment