Πρόκειται για μια συνεργασία που στο παρελθόν μας χάρισε όμορφα κομμάτιa που αγαπήσαμε ιδιαίτερα και σίγουρα θέλαμε να επαναληφθεί! Η στιγμή αυτή ήρθε… Έλενα Παπαρίζου και Γιώργος Παπαδόπουλος μας αποκαλύπτουν ότι κάτι ετοιμάζουν παρέα και θα το ακούσουμε λίαν συντόμως. 

 

Οι δύο καλλιτέχνες, που διατηρούν μια άψογη φιλική σχέση μεταξύ τους, συναντήθηκαν στο studio του Sfera 102,2 στα πλαίσια της Εβδομάδας Ελληνικής Μουσικής 2019 και δεν δίστασαν να φωτογραφηθούν παρέα, μη κρύβοντας τη χαρά τους. 

Λίγο μετά τη συνάντησή τους, ο Γιώργος Παπαδόπουλος πόσταρε στο instagram μια φωτογραφία τους με μια… αποκαλυπτική λεζάντα σχετικά με τα σχέδια τους!

«Συνεργαστήκαμε δισκογραφικά πριν από έξι χρόνια και έφτασε η στιγμή να συνεργαστούμε ξανά με την αγαπημένη μου Έλενα Παπαρίζου! Coming soon…  «

Δεν γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες ακόμα, ωστόσο τα δείγματα γραφής που μας έχει δώσει η συνύπαρξή τους στο studio αλλά και δισκογραφικά είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά! 

Στο album της Έλενας Παπαρίζου «Τι Ώρα Θα Βγούμε» που κυκλοφόρησε το 2013, ο Γιώργος Παπαδόπουλος υπέγραψε τη μουσική σε 3 από τα τραγούδια, τα «Ένα Λεπτό», «Η Νύχτα» και «Ούτε κι Εσύ». 

Τι μας ετοιμάζουν λοιπόν η No1 τραγουδίστρια μας και ο πολυτάλαντος τραγουδοποιός;

Comin’ soon…!!!

Leave a Comment