Η Dua Lipa αναγγέλλει την κυκλοφορία του καινούργιου single «Physical», με το οποίο θα συμπληρώσει ένα ακόμα κομμάτι στο παζλ του επερχόμενου άλμπουμ της «Future Nostalgia».

 

Το «Physical» θα αποτελέσει το τρίτο κατά σειρά single που προετοιμάζει το έδαφος για το δεύτερο ολοκληρωμένο άλμπουμ της τραγουδίστριας.

Ο νέος κύκλος στη δισκογραφική πορεία της Dua Lipa άνοιξε με τη nu-disco επιτυχία «Don’t Start Now», που βρίσκεται στο Top 5 του Διεθνούς Airplay Chart στην Ελλάδα, και ακολούθησε το ομότιτλο τραγούδι του πολυαναμενόμενου άλμπουμ, το funky «Future Nostalgia».

Σε αυτό το σημείο να αναφερθεί ότι το «Future Nostalgia» δεν προωθήθηκε ως επίσημο single. Ήταν απλώς μία μικρή γεύση από τον ομώνυμο δίσκο.

Η 25χρονη Βρετανίδα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του «Physical» με μία ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα, αποκαλύπτοντας συγχρόνως το εξώφυλλο του digital single.

Η Dua Lipa φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με μπλε μοτίβα, ένα μίνι γιλέκο σε μαύρο χρώμα και ασορτί φόρεμα και μπότες με λεοπάρ print, ενώ έχειι αλογοουρά τα μαλλιά της.

Το single «Physical» θα κυκλοφορήσει από τη Warner Records σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου.

Η Dua Lipa επιστρέφει παράλληλα στα Βραβεία Grammy. Μετά τα δύο βραβεία που κέρδισε στην περσινή τελετή απονομής, η τραγουδίστρια θα ανέβει απόψε στη σκηνή της διοργάνωσης για να απονείμει ένα από τα βραβεία της βραδιάς.

Πηγή:https://www.hit-channel.com/

Leave a Comment