Τη συνεργασία της με τη νέα της δισκογραφική εταιρία εγκαινιάζει η Αποστολία Ζώη και κυκλοφορεί ένα νέο τραγούδι!Η τραγουδίστρια, που πλέον ανήκει στην οικογένεια της Walnut Entertainment, δείχνει πιο ανανεωμένη και δημιουργική από ποτέ.

Σε σε αφρολάτιν, ανεβαστικούς ρυθμούς και με την υπογραφή του ταλαντούχου Λεωνίδα Σώζου σε μουσική και στίχους, το νέο single της Αποστολίας Ζώη, με τίτλο «Μ’ αγαπάς?», σίγουρα θα γίνει ένα από τα φετινά hit του καλοκαιριού. Δείτε το teaser του video clip που θα συνοδεύσει το τραγούδι, γυρισμένο υπό τις οδηγίες του σκηνοθέτη Παναγιώτη Μαδεμτζή και της χορογράφου Βαλεντίνης Μόσχου:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ένα τραγούδι που από το πρώτο λεπτό αγάπησα και δεν σταμάτησα να το χορεύω.. Εύχομαι να σας φτιάξει τη διάθεση όπως φτιάχνει τη δική μου!! Μ’αγαπας? ❤️Almost ready..12/06 13:00 στο επίσημο κανάλι μου στο YouTube! Μουσική-στίχοι : Λεωνίδας Σώζος Ενορχήστρωση-παραγωγή : Παναγιώτης Μπρακούλιας Σκηνοθεσία : Παναγιώτης Μαδεμτζής Χορογραφία : Βαλεντίνη Μόσχου @walnutentertainment #Magapas #NewSong #ApostoliaZoi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Apostolia Zoi Official (@apostoliazoi) στις

Leave a Comment