Πλώρη για την Κύθνο βάζει η Δέσποινα Βανδή, παρέα με την κάμερα του «My Greece»!Η δημοφιλής τραγουδίστρια, αυτή τη φορά, θα έχει στο πλευρό της τον καλό της φίλο και γνωστό ηθοποιό, Αργύρη Αγγέλου.

Το ταξίδι θα ξεκινήσει από την πιο διάσημη παραλία του νησιού, την ξακουστή «Κολώνα». Στη συνέχεια θα περπατήσουν στα καλντερίμια της Χώρας και ανακαλύπτουν την ξεχωριστή γοητεία του νησιού.

Λίγο αργότερα μια ιδιαίτερη δοκιμασία περιμένει την Δέσποινα Βανδή. Πιο συγκεκριμένα, θα φορέσει ποδιά, θα καθίσει στον τροχό του αγγειοπλάστη και θα μάθει την παραδοσιακή τέχνη του νησιού. Οι προκλήσεις όμως δεν θα σταματήσουν εκεί, αφού η ίδια θα ντυθεί μελισσοκόμος και θα μάθει τα μυστικά του πεντανόστιμου θυμαρίσιου μελιού της Κύθνου!Στο ίδιο επεισόδιο, ο Βαγγέλης θα μαγειρέψει ένα λαχταριστό σπαγγέτι με σκορπίνα, κάπαρη και κρασί. Τέλος, θα δοκιμάσουν ξεχωριστά πιάτα της τοπικής γαστρονομίας που θα έχουν μαγειρέψει για εκείνους οι γυναίκες του νησιού.«My Greece» με την Δέσποινα Βανδή κάθε Κυριακή στις 20.00 στο OPEN.

Leave a Comment