Η λαμπερή pop star Dua Lipa κυκλοφορεί ένα νέο remix του ακαταμάχητου τραγουδιού της «Levitating» με τη συμμετοχή του χαρισματικού ράπερ DaBaby.

Η πρωτότυπη εκδοχή του «Levitating» συμπεριλαμβάνεται στο αριστουργηματικό άλμπουμ «Future Nostalgia» της Dua Lipa που κυκλοφόρησε από τη Warner Records στα τέλη του προηγούμενου Μαρτίου για να αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές και να προταθεί πριν λίγο καιρό για το περίβλεπτο βραβείο του Mercury Prize για το 2020.
 Αυτό δεν είναι το πρώτο remix του «Levitating» που παρουσιάζει η Dua Lipa.Τον προηγούμενο Αύγουστο η 25χρονη τραγουδίστρια συνάντησε τη μοναδική Missy Elliott και την ασύγκριτη Madonna σε μια εκδοχή του τραγουδιού που άλλαξε εκ βάθρων η έμπειρη The Blessed Madonna (aka Marea Stamper).Η συγκεκριμένη έκδοση του «Levitating» συμπεριλαμβάνεται στο πρόσφατα φανταστικό άλμπουμ «Club Future Nostalgia», μια εντυπωσιακή συλλογή με ολοκαίνουργια remixes τραγουδιών από το δίσκο «Future Nostalgia».Η Dua Lipa επιστρατεύει τώρα τον DaBaby, τον Αμερικανό ράπερ που έχει κατακτήσει την κορυφή των charts με την επιτυχία του «Rockstar» (feat. Roddy Ricch).Το νέο remix του «Levitating» κυκλοφορεί μαζί με ένα εκθαμβωτικό music video σε σκηνοθεσία του Warren Fu που ταξιδεύει στον κόσμο του διαστήματος.Το video ανοίγει με την τραγουδίστρια να είναι ξαπλωμένη στο καπό ενός κάμπριο vintage αυτοκινήτου μέσα στην έρημο και να παρατηρεί τον έναστρο ουρανό. Ξαφνικά μπροστά της ανοίγει μια εκτυφλωτική μαγική πύλη που την οδηγεί σε ένα γιγάντιο ασανσέρ – διακοσμημένο με disco θέματα – με τελικό προορισμό το διάστημα. Κατά μήκος της διαδρομής όλο και περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν μέρος στο πάρτι.Το πάρτι μεταφέρεται στο τέλος σε ένα άγνωστο σημείο του σύμπαντος, με την Dua Lipa να επιβεβαιώνει ότι είναι ένα αυτόφωτο αστέρι.
 
[youtube url=”https://youtu.be/TUVcZfQe-Kw”]
 
 

Leave a Comment