Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin φωτογραφήθηκαν μαζί για το εξώφυλλο του νέου τεύχους του «Vogue Italia».

Το τεύχος Οκτωβρίου αποτελεί αφιέρωμα στον εκλιπόντα φωτογράφο και διευθυντή δημιουργικού Helmut Newton (1920 – 2004) και στην αφοσίωσή του στη σύζυγό του June Newton, καθώς και στον τρόπο που η δημιουργική σχέση τους επηρέασε όλες τις πτυχές του έργου του.
«Για να τιμήσουμε τη σχέση τους, ζητήσαμε από τη Hailey και τον Justin Bieber, ένα από τα πιο εμβληματικά ζευγάρια διασημοτήτων του σήμερα, να γίνουν οι πρωταγωνιστές του εξωφύλλου μας», αναφέρει το περιοδικό σε ανάρτησή του στο Instagram.Στη σαγηνευτική φωτογραφία, την οποία τράβηξε ο Eli Russell Linnetz, βλέπουμε τον 26χρονο τραγουδιστή και το 23χρονο μοντέλο να είναι ξαπλωμένοι σε ένα κρεβάτι και να αγκαλιάζονται.Η Hailey Baldwin φορά ένα εντυπωσιακό φόρεμα Saint Laurent, καλσόν και ιριδίζουσα μοβ σκιά ματιών, ενώ κοιτάζει στα μάτια τον σύζυγό της, ο οποίος είναι γυμνός από τη μέση και πάνω.Σύμφωνα με το «Vogue Italia», ο σπουδαίος φωτογράφος Helmut Newton φημιζόταν για την αγάπη που ένιωθε για τη σύζυγό του: «Η καρδιά μου είναι εκεί που είναι η γυναίκα μου», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.Ο Newton σκοτώθηκε το 2004 σε τροχαίο ατύχημα. Ήταν 83 ετών.Ο φόρος τιμής του Justin Bieber και της Hailey Baldwin έρχεται λίγες ημέρες μετά την πρώτη επέτειο του γάμου τους, ο οποίος τελέστηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2019 στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ.Προς τιμήν της ξεχωριστής ημέρας στη ζωή τους, ο τραγουδιστής ανάρτησε στο Instagram μια υπέροχη φωτογραφία από το γάμο τους, συνοδευόμενη από ένα συναισθηματικό μήνυμα με το οποίο εξέφρασε τη βαθιά εκτίμηση που τρέφει για τη σύζυγό του.«Hailey Bieber. Είμαι τόσο τυχερός που είμαι ο σύζυγός σου! Μου μαθαίνεις τόσα πολλά κάθε μέρα και με κάνεις τόσο καλύτερο άνδρα! Δεσμεύομαι για το υπόλοιπο της ζωής μας να σου δίνω δύναμη να είσαι η γυναίκα που σε κάλεσε ο Θεός να είσαι!», έγραψε ο Justin Bieber.«Η καρδιά μου είναι να σου επιτρέψω να πετύχεις όλα τα πιο τρελά όνειρά σου! Υπόσχομαι να σε βάζω πάντα πρώτη, να σε καθοδηγώ με υπομονή και καλοσύνη! Χρόνια πολλά, όμορφο γλυκό κορίτσι μου», πρόσθεσε.
 
Πηγή:www.hit-channel.com
 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“My heart is where my wife is” said Helmut Newton. His life devotion for his wife June Newton and their creative relationship influenced all aspects of his work. To honor their partnership we asked @HaileyBieber and @JustinBieber, one of today’s most iconic celebrity couples, to be the protagonists of our cover story. Photographed by @EliRussellLinnetz and styled by @melzy917 in @YSL by @AnthonyVaccarello Discover more via link in bio. Full credits: Editor-in-Chief @EFarneti Creative director @FerdinandoVerderi Casting directors @pg_dmcasting @samuel_ellis Justin’s personal stylist @KarlaWelchstylist Text @MicheleFossi Hair @SerenaRadaelli @cloutierremix Make-Up @FrancescaTolot @cloutierremix Grooming for Justin @brittsully Manicure @KimmieKyees @thewallgroup Set design @HeathMattioli @frankreps On set @roscoproduction #aboutNewton

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Italia (@vogueitalia) στις

Leave a Comment