Η Δέσποινα Βανδή μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι. Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο.
Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, το «My Greece» συνεχίζει το ταξίδι του στο νησί της αυτάρκειας και της ομορφιάς, την μαγευτική Νάξο. Μια περιήγηση στη φύση του νησιού, στο ψηλότερο βουνό των Κυκλάδων, που έχει το όνομα του Δία, τον Ζα, αποκαλύπτει όλη την παραγωγική πλευρά του νησιού.Στη συνέχεια η Δέσποινα μας συστήνει όλα τα προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ) προϊόντα της Νάξου, όπως τα ιδιαίτερα τυριά της, τις περίφημες πατάτες, το μοναδικό Κίτρο και μαγειρεύει μαζί με τον Βαγγέλη Δρίσκα “Τορτίγια με πατάτες και γραβιέρα Νάξου” αλλά και “Μελαχρινό Νάξου με σοκολάτα”.Στη συνέχεια η Δέσποινα επισκέπτεται τα πιο ιδιαίτερα και γραφικά χωριά της Νάξου εκεί όπου μαθαίνει και τα βήματα του παραδοσιακού Αξιώτικου μπάλου.Ένα ακόμα ταξίδι γεμάτο υπέροχα τοπία και μοναδικές γεύσεις, αυτή την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 20.00 στο OPEN.
Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, το «My Greece» συνεχίζει το ταξίδι του στο νησί της αυτάρκειας και της ομορφιάς, την μαγευτική Νάξο. Μια περιήγηση στη φύση του νησιού, στο ψηλότερο βουνό των Κυκλάδων, που έχει το όνομα του Δία, τον Ζα, αποκαλύπτει όλη την παραγωγική πλευρά του νησιού.Στη συνέχεια η Δέσποινα μας συστήνει όλα τα προστατευόμενης ονομασίας προέλευσης (ΠΟΠ) προϊόντα της Νάξου, όπως τα ιδιαίτερα τυριά της, τις περίφημες πατάτες, το μοναδικό Κίτρο και μαγειρεύει μαζί με τον Βαγγέλη Δρίσκα “Τορτίγια με πατάτες και γραβιέρα Νάξου” αλλά και “Μελαχρινό Νάξου με σοκολάτα”.Στη συνέχεια η Δέσποινα επισκέπτεται τα πιο ιδιαίτερα και γραφικά χωριά της Νάξου εκεί όπου μαθαίνει και τα βήματα του παραδοσιακού Αξιώτικου μπάλου.Ένα ακόμα ταξίδι γεμάτο υπέροχα τοπία και μοναδικές γεύσεις, αυτή την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στις 20.00 στο OPEN.