Η Taylor Swift μοιράστηκε ορισμένες λεπτομέρειες για τη μεγάλη εμφάνισή της στα Βραβεία Grammy 2021.
Η pop star μίλησε στην ιστοσελίδα της Ακαδημίας Ηχογράφησης και ανακοίνωσε ότι στη σκηνή της διοργάνωσης θα τη συνοδεύσουν ο Aaron Dessner των The National και ο Jack Antonoff, δύο από τους κεντρικούς συνεργάτες της στα άλμπουμ «Folklore» και «Evermore».
Η Taylor Swift σημείωσε ότι η συνύπαρξη με τους δύο μουσικούς είναι μία από τις πληροφορίες για την εμφάνισή της που δεν είναι απόρρητο δεδομένο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως επιφυλάσσει εκπλήξεις που θα αποκαλυφθούν τη βραδιά των Βραβείων Grammy.
 
 
«Είναι πραγματικά συναρπαστικό γιατί ήταν μια περιπέτεια που οι τρεις μας έχουμε περάσει από την αρχή της καραντίνας και του lockdown», είπε η Taylor Swift.«Έχουμε καταφέρει μόνο μια φορά να βρεθούμε στο ίδιο δωμάτιο, οπότε αυτό είναι πραγματικά καταπληκτικό που είμαι ξανά μαζί τους. Είμαστε σε καραντίνα στο ίδιο σπίτι, κάνουμε τεστ (για τον COVID-19) κάθε μέρα», συνέχισε.«Είναι πραγματικά συναρπαστικό, ειλικρινά, να παίζεις μουσική με τους συνεργάτες σου. Είναι κάτι που ποτέ ξανά δεν θα το θεωρήσω δεδομένο», τόνισε. Η Taylor Swift διεκδικεί έξι βραβεία στα φετινά Grammy.
Συγκεκριμένα είναι υποψήφια για το Άλμπουμ της Χρονιάς και το Καλύτερο Pop Άλμπουμ με το «Folklore», για το Τραγούδι της Χρονιάς και την Καλύτερη Pop Σόλο Ερμηνεία με το «Cardigan», για την Καλύτερη Ερμηνεία από Ντουέτο / Γκρουπ με το «Exile» σε συνεργασία με τους Bon Iver και για το Καλύτερο Τραγούδι για Οπτικά Μέσα με το «Beautiful Ghosts» από την ταινία «Cats» του 2019.
 
Πηγή:www.hit-channel.com
 

Leave a Comment