Καθώς οι θαυμαστές της συνεχίζουν να αναρωτιούνται αν βλέπει πραγματικά τα μηνύματα υποστήριξής τους, η Britney Spears δηλώνει ότι αισθάνεται «κολακευμένη» από τη συμπόνια και το ενδιαφέρον για τη ζωή της.
Η 39χρονη τραγουδίστρια επιστρέφει την αγάπη στους θαυμαστές της που συνεχίζουν να την υποστηρίζουν κατά μήκος της συνεχιζόμενης νομικής διαμάχης με τον πατέρα της, Jamie Spears και με ένα γλυκό μήνυμά της στο Instagram ευχαρίστησε όσους έχουν ανησυχήσει για εκείνη.
H Britney Spears δημοσίευσε ένα βίντεο από μία περσινή φωτογράφηση της και έγραψε: «Είμαι χαρούμενη που μοιράζομαι, ειδικά με έναν κόσμο που είναι συμπονετικός και ενδιαφέρεται για τη ζωή μου, για το οποίο μπορώ να πω ότι είμαι κολακευμένη».
Το μήνυμα φαίνεται να απευθύνεται σε όλους τους θαυμαστές της που προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν τις λεζάντες τις αναρτήσεις της στο Instagram, ψάχνοντας για κρυφά μηνύματα σχετικά με την κατάσταση της ψυχικής υγείας της, καθώς η Britney Spears έχει ορκιστεί να μην τραγουδήσει ποτέ ξανά όσο ο πατέρας της ελέγχει την καριέρα της.
Ωστόσο, υπήρξαν εικασίες ότι η τραγουδίστρια δεν γράφει η ίδια τις λεζάντες των δημοσιεύσεων της στο Instagram, φήμες που οδήγησαν σε περαιτέρω ανησυχία για την υγεία και την ευτυχία της.
Η σύγχυση έφτασε σε νέα ύψη νωρίτερα αυτό το μήνα, όταν η pop star αποκάλυψε ότι δεν είχε παρακολουθήσει ολόκληρο το ντοκιμαντέρ «Framing Britney Spears», όμως σημείωσε ότι: «Από αυτό που είδα, ντρεπόμουν από το φως που έστρεψαν πάνω μου… Έκλαιγα για δύο εβδομάδες και κλαίω ακόμα μερικές φορές».Ο πρώην makeup artist της τραγουδίστριας, Billy Brasfield, ισχυρίστηκε ότι ήρθε σε επαφή με την Spears και έμαθε πως το συγκεκριμένο μήνυμα δεν είχε γραφτεί ολόκληρο που εκείνη.Στη συνέχεια το TMZ υποστήριξε ότι επικοινώνησε με «την ίδια» τη Britney Spears, η οποία σχολίασε για τους ισχυρισμούς του Brasfield: «Όχι, δεν μιλάω καθόλου μαζί του. Εγώ γράφω τις δημοσιεύσεις μου. Δεν είμαι σίγουρη με ποιον μιλάει, αλλά εγώ δεν μιλάω με τον Billy B».
 
 
 Πηγή: www.hit-channel.com
 

Leave a Comment