Ο Νίκος Βέρτης αποκαλύπτει το video clip για το νέο τραγούδι του «Κοίτα».

Σε κάθε βήμα του ο Νίκος Βέρτης αποδεικνύει ότι η επιτυχία του δεν είναι τυχαία. Είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πιο δημοφιλείς και επιτυχημένος Έλληνες καλλιτέχνες της γενιάς, ενώ με τις εμφανίσεις του ανεβάζει τον πήχη της διασκέδασης.Μετά από αμέτρητα τραγούδια που έχουν αγαπηθεί, ο καταξιωμένος τραγουδιστής επιστρέφει τώρα με την ερωτική λαϊκή μπαλάντα «Κοίτα», την οποία απογειώνει με την ερμηνεία του.
 
 
 
Το «Κοίτα» είναι ένα τραγούδι φτιαγμένο στα μέτρα του. Ο πολύπλευρος Νίκος Βέρτης υπογράφει τόσο τη μουσική και τους στίχους και το αποτέλεσμα κερδίζει τον ακροατή από το πρώτο άκουσμα.
«Κοιτά πώς με κατάντησες, πάλι μόνο μου μ’ άφησες, να τυραννιέμαι, να ‘ξερες πως αγάπησα, τη δική σου αγκαλιά, όσα και να προσπάθησα, δεν ήταν αρκετά, μα η αγάπη αυτή για να ζήσει χρειάζεται δύο…», τραγουδά με ιδιαίτερη ικανότητα ο Νίκος Βέρτης.
 
Νίκος Βέρτης - Nikos Vertis
 
Το νέο τραγούδι του Νίκου Βέρτη μεταφέρεται στις οθόνες μας με ένα κινηματογραφικό video clip σε σενάριο και σκηνοθεσία του Άλεξ Κωνσταντινίδη.Ο Νίκος Βέρτης παρακολουθεί σε ρόλο σκηνοθέτη την πρόβα τζενεράλε μιας θεατρικής παράστασης που βασίζεται σε μια ιστορία αγάπης που κατέληξε άδοξα. Από την πλευρά του παρατηρητή ο αγαπημένος τραγουδιστής παρακολουθεί τις έντονες αλλαγές συναισθημάτων, αγάπης και μίσους, στη σχέση του πρωταγωνιστικού ζευγαριού.Πριν το τέλος του video clip, ο Νίκος Βέρτης ανεβαίνει στη σκηνή του θεάτρου και κάθεται μόνος του στο σκηνικό για να αναλογιστεί όσα εκτυλίχθηκαν.Αν και το video αφήνει το συμπέρασμα στην κρίση του θεατή, τελικά είναι πιθανό η παράσταση που παρακολούθησε να μην είναι τίποτα παραπάνω από ένα δημιούργημα της φαντασίας του, που προβάλει τη δική του ιστορία.
Το «Κοίτα» κυκλοφορεί από τη THEAMA και τη Heaven Music.
 
 [youtube url=”https://youtu.be/i6Pagv3A0Rk”]
 
 

Leave a Comment