Ένας animator αναπαρέστησε τον τελικό για τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2021 χρησιμοποιώντας χαρακτήρες και κατασκευές από LEGO.
Ο Alexandro Kröger, ο οποίος παρουσίασε πέρυσι τη δική του εκδοχή για την ταινία «Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga» του Netflix καθώς και για την Eurovision του 2020 που ακυρώθηκε λόγω της πανδημίας, αποκαλύπτει τώρα τη δική του έκδοση για το μεγάλο τελικό του φετινού διαγωνισμούΤο βίντεο δίνει μια συνοπτική επισκόπηση ολόκληρου του προγράμματος, από την καθιερωμένη παρουσίαση των συμμετεχόντων καλλιτεχνών στην έναρξη του διαγωνισμού καθώς και τις εμφανίσεις των 26 χωρών που διαγωνίστηκαν στον τελικό.
Η έκδοση του Alexandro Kröger περιλαμβάνει επίσης την εμφάνιση της Stefania με το «Last Dance», η οποία κέρδισε την 10η θέση του τελικού εκπροσωπώντας την Ελλάδα και την εμφάνιση της Έλενας Τσαγκρινού με το «El Diablo», που τερμάτισε στην 16η θέση εκπροσωπώντας την Κύπρο.
Το βίντεο αναπαριστά επίσης το interval act του φετινού τελικού στο οποίο εμφανίστηκαν οι παλαιότεροι νικητές του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, όπως ο Σουηδός Måns Zelmerlöw και η δική μας Έλενα Παπαρίζου.
Η έκδοση του Alexandro Kröger συνεχίζεται με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας και με τη μεγάλη νίκη του ιταλικού συγκροτήματος των Måneskin.
Το animation στέκεται επίσης στη στιγμή που ο Thomas Raggi των Måneskin σπάει ένα ποτήρι στο χώρο παραμονής των εθνικών αποστολών, με τον frontman Damiano David να σκύβει πάνω από το τραπέζι για να μαζέψει τα γυαλιά, ένα στιγμιότυπο που καταγράφηκε στον τηλεοπτικό φακό την ώρα της αποτέλεσε για να κατηγορηθεί άδικα ο τραγουδιστής των Måneskin για χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Όταν επέστρεψε στην Ιταλία, ο Damiano David υπεβλήθη σε εθελοντικό έλεγχο ανίχνευσης ουσιών, που είχε αρνητικό αποτέλεσμα, για να αποδείξει ότι δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.
 
[youtube url=”https://youtu.be/WmhKf-x8LIs”]
 
 

Leave a Comment