Η Camila Cabello συζήτησε με τη Δρα Nadine Burke Harris, επικεφαλής της Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας των Ένστολων Σωμάτων της Καλιφόρνιας σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις των παιδικών τραυμάτων και τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να επηρεάσουν τη σωματική και ψυχική υγεία κάποιου έως την ενηλικίωση.

Η συνομιλία είναι μέρος μιας εθνικής εκστρατείας για την εκπαίδευση των Αμερικανών σχετικά με τις Ανεπιθύμητες Εμπειρίες της Παιδικής Ηλικίας, που ορίζονται ως εξαιρετικά αγχωτικές εμπειρίες που μπορούν να συμβούν σε καθέναν από εμάς πριν γίνουμε 18 ετών.
Η Camila Cabello εξήγησε στους ακόλουθούς της στο Instagram πώς ανακάλυψε αρχικά το έργο της Δρος Burke Harris.
«Λίγο καιρό πριν, έπεσα πάνω σε ένα απίστευτο TED Talk από τη Nadine Burke Harris και άλλαξε πραγματικά τον τρόπο που σκεφτόμουν για την ψυχική υγεία και τη θεραπεία», έγραψε.
«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη να ακούσετε τη συζήτησή μας και να μάθετε για το πρωτοποριακό έργο της σχετικά με τις Ανεπιθύμητες Εμπειρίες της Παιδικής Ηλικίας, πώς μας επηρεάζουν και πώς μπορούμε να αρχίσουμε να θεραπεύουμε», συνέχισε.
Shawn Mendes και Camila Cabello προωθούν την ψυχική ευεξία
Στο βίντεο διάρκειας 14 λεπτών, η Camila Cabello περιγράφει ότι έκανε ένα τεστ στην ιστοσελίδα NumberStory.org για να προσδιορίσει ποιος είναι ο «αριθμός» της όσον αφορά τα παιδικά τραύματα και το «τοξικό στρες» που προέρχεται από αυτά.
«Το ψυχολογικό τραύμα είναι μία κρίση για τη δημόσια υγεία», είπε η Cabello στη Δρα Burke Harris, όταν άκουσε για την αυξημένη πιθανότητα καρδιακών παθήσεων, διαβήτη, άσθματος και εγκεφαλικού επεισοδίου, καθώς και για τη μεγαλύτερη πιθανότητα κατάθλιψης, άγχους και αυτοκτονίας, μεταξύ εκείνων με τραύματα της παιδικής ηλικίας.«Ζούμε σε μια κοινωνία όπου τιμωρούμε τους τραυματίες αντί να τους φροντίζουμε», επισήμανε η 24χρονη τραγουδίστρια.
Η Camila Cabello αποκάλυψε επίσης πώς ανακάλυψε τα δικά της τραύματα, αναγνωρίζοντας ότι το συντριπτικό άγχος που ένιωθε στα τέλη της εφηβείας της και στις αρχές των 20 είχε τις ρίζες του στις παιδικές εμπειρίες της.
«Αρκετά τα έβαλα με τον εαυτό μου», συνειδητοποίησε. «Προφανώς δεν το επιλέγω. Αλλά αυτό σημαίνει ότι είτε είναι φαρμακευτική αγωγή είτε ψυχοθεραπεία ή γιόγκα ή διαλογισμός ή οτιδήποτε άλλο, πρέπει να ακολουθήσω την κατάλληλη θεραπεία», είπε.
 
[youtube url=”https://youtu.be/fzvEpIGMSkU”]
 
 
 
 

Leave a Comment