Οι νεόνυμφοι Ariana Grande και Dalton Gomez απολαμβάνουν τις διακοπές τους στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας.

Παρά το γεγονός ότι διατηρεί το μεγαλύτερο μέρος της σχέσης της με τον σύζυγό της μακριά από κοινωνικά δίκτυα, η 28χρονη pop star έδωσε στους διαδικτυακούς φίλους της μία μάτια στο ταξίδι του μέλιτος που έκανε στο Άμστερνταμ.Σε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram η Ariana Grande και ο Dalton Gomez φωτογραφίζονται μέσα σε ένα γιγάντιο ζευγάρι Ολλανδικά ξύλινα τσόκαρα, φορώντας και οι δύο μαύρες μάσκες.
Αυτή είναι μια σπάνια φωτογραφία του ζευγαριού, το οποίο παντρεύτηκε τον προηγούμενο Μάιο σε μία ιδιωτική τελετή στην κατοικία της Ariana Grande στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.
Η τραγουδίστρια συμπεριέλαβε επίσης πολλές ακόμη υπέροχες φωτογραφίες από το ταξίδι της, μεταξύ των οποίων τα διάσημα κανάλια της πόλης.Αργότερα η Ariana Grande αναρτήσεις στις ιστορίες λογαριασμό της στο Instagram ένα ασπρόμαυρο βίντεο στο οποίο παρακολουθούσε μία jazz μπάντα να παίζει ζωντανή μουσική, καθώς ένα βίντεο που τράβηξε από το αυτοκίνητο καθώς περνούσε δίπλα από ένα λιβάδι στο οποίο έβοσκαν αγελάδες.
Την περασμένη εβδομάδα η Ariana Grande αποκάλυψε το νέο look που επέλεξε για τα μαλλιά της, ένα καρέ που φτάνει μέχρι τους ώμους της. Αυτή η δραματική αλλαγή από τη χαρακτηριστική αλογοουρά της εμφανίζεται στις φωτογραφίες του ταξιδιού της στην Ολλανδία.
Στο μεταξύ η Ariana Grande κυκλοφόρησε πρόσφατα το δεύτερο live performance τραγουδιών από το άλμπουμ «Positions» που ετοίμασε σε συνεργασία με το Vevo, το οποίο είναι ένα ντουέτο με τον Ty Dolla $ign στο τραγούδι τους «Safety Net».
 

Leave a Comment