Αυτό το καλοκαίρι ο Νίκος Βέρτης κάνει την απόλυτη αφιέρωση και επιστρέφει με ανανεωμένο ήχο και εικόνα.
Παράλληλα με την έναρξη των καλοκαιρινών εμφανίσεών του, ο δημοφιλής καλλιτέχνης με τις δεκάδες επιτυχίες κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του με τίτλο «Σ’ Αγαπάω».
Το «Σ’ Αγαπάω» είναι ένα δυναμικό τραγούδι που θα αποτελέσει πρόταση για τα ελληνικά δεδομένα. Ένας παραδοσιακός ρυθμός δοσμένος με μία σύγχρονη αντίληψη που δεν ακολουθεί καμία πεπατημένη και δεν περιορίζεται από στεγανά.Οι μουσικές εναλλαγές προκαλούν έκπληξη στον ακροατή και το αποτέλεσμα είναι ένα τραγούδι που μόνο ο Νίκος Βέρτης θα μπορούσε να το υποστηρίξει.
Τη μουσική και τους στίχους του «Σ’ Αγαπάω» έχει γράψει ο ίδιος ο ερμηνευτής και δημιουργός Νίκος Βέρτης, ο οποίος δεν σταματά να ανοίγει νέους ορίζοντες μουσικά.
Το «Σ’ Αγαπάω» μεταφέρεται στις οθόνες μας με ένα άκρως καλοκαιρινό και απόλυτα εκρηκτικό music video με φαντασμαγορικές εικόνες και εξαιρετικές χορογραφίες, που γυρίστηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άλεξ Κωνσταντινίδη.
Ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού του, ο Νίκος Βέρτης επιστρέφει στη σκηνή «YTON the music show» από τις 2 Ιουλίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων, δίνοντας την υπόσχεση για τις πιο δροσερές νύχτες στον καυτό Ιούλιο.
Το «Σ’ Αγαπάω» κυκλοφορεί από τη Heaven Music και τη Theama.
 
[youtube url=”https://youtu.be/aZ8xdBOUNp8″]

Leave a Comment