Η Adele περνά «ένα υπέροχο καλοκαίρι» μαζί με τον γιο της στο Λος Άντζελες.Από τότε που η Adele και ο Rich Paul, ο ατζέντης του διάσημου μπασκετμπολίστα LeBron James, εμφανίστηκαν στο γήπεδο σε έναν από τους αγώνες για τους τελικούς του NBA νωρίτερα αυτόν τον μήνα, υπήρξαν διάφορες φήμες για το είδος της σχέσης τους.
Μια πηγή επιβεβαίωσε στο «People» ότι έχουν σχέση εδώ και «μερικούς μήνες», αλλά τώρα μια άλλη πηγή λέει στο περιοδικό: «Δεν είναι εξαιρετικά σοβαρό, αλλά περνούν καλά».
«Έχουν κοινούς φίλους, οπότε ήταν ωραίο. Διασκεδάζει και είναι κοινωνική», λέει η πηγή για την Adele, προσθέτοντας ότι η σούπερ σταρ «έχει χαλαρώσει πολύ, δεν είναι τόσο ιδιωτική όσο όταν ήταν παντρεμένη».Η Adele και ο πρώην σύζυγός της Simon Konecki χώρισαν το 2019 μετά από επτά χρόνια γάμου. Το διαζευγμένο ζευγάρι έχει αποκτήσει ένα παιδί, τον Angelo, ο οποίος είναι οκτώ ετών.
«Περνά ένα υπέροχο καλοκαίρι με τον Angelo. Περνούν τον περισσότερο χρόνο τους στο Λος Άντζελες», είπε στο «People» ένας φίλος της Adele, προσθέτοντας ότι η τραγουδίστρια έχει «έναν στενό κύκλο στο Λος Άντζελες που την υποστηρίζει».
«Είχε πολλές αλλαγές στη ζωή της, αλλά είναι σε πολύ καλή κατάσταση», σημειώνει ο φίλος της.
Αλλά η πιο συναρπαστική αποκάλυψη από όλες είναι ότι ο συγκεκριμένος φίλος ισχυρίζεται επίσης ότι η Adele έχει «νέα μουσική που είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει όταν θεωρήσει ότι είναι κατάλληλη στιγμή».Το τελευταίο άλμπουμ της Adele ήταν το βραβευμένο με Grammy «25» που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2015. Τον Οκτώβριο του 2020, όταν η τραγουδίστρια παρουσίασε ένα από τα επεισόδια της εκπομπής «Saturday Night Live» της αμερικανικής τηλεόρασης, ανέφερε ότι το νέο άλμπουμ της δεν είχε ολοκληρωθεί ακόμα.
 
ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Leave a Comment