Το διάσημο ζευγάρι εθεάθη κατά τη διάρκεια του προηγούμενου Σαββατοκύριακου να κάνει γυρίσματα στη Νέα Υόρκη για ένα μυστικό project που φάνηκε να αποτελεί κάποιο καινούργιο μουσικό βίντεο.
Η Rihanna και ο A$AP Rocky ήταν διαχυτικοί μεταξύ τους καθώς ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε αγκαλιάζονται κατά τη διάρκεια των διήμερων γυρισμάτων στην περιοχή του Μπρονξ.Το Σάββατο η 33χρονη τραγουδίστρια και επιχειρηματίας και ο 32χρονος ράπερ εντοπίστηκαν από τους φωτογράφους να περπατούν μαζί στο δρόμο και να κρατιούνται ρομαντικά από το χέρι.
Η Rihanna φορούσε ένα μακρύ καφέ παλτό και ένα καφέ παντελόνι με ένα μαντήλι τυλιγμένο γύρω από το κεφάλι της, ενώ ο Rocky φορούσε ένα bomber jacket, μαύρο τζιν και ένα καπέλο trucker.
Την επόμενη ημέρα η Rihanna και ο A$AP Rocky γύρισαν μαζί ορισμένες σκηνές σε ένα μπαλκόνι.
Η RiRi φορούσε μία ροζ γούνα και ψηλοτάκουνες πράσινες πλατφόρμες στην απόχρωση του lime, ενώ ο Rocky εμφανίστηκε φορώντας ένα neon πράσινο γούνινο καπέλο, άσπρο φανελάκι, κλασικό blue jean και ένα ζευγάρι παπούτσια Timberlands.
Στη συνέχεια των γυρισμάτων, ο A$AP Rocky έκανε πάρτι στους δρόμους του Μπρονξ πριν συναντήσει ξανά τη Rihanna για περισσότερες νυχτερινές σκηνές.
Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει γνωστός ο σκοπός των γυρισμάτων, αλλά υπάρχουν φήμες που υποστηρίζουν ότι αφορούν κάποιο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ του A$AP Rocky, με τίτλο «All Smiles», το οποίο έχει ολοκληρωθεί περίπου κατά 90%.
Σε συνέντευξή του στο «GQ» νωρίτερα φέτος, ο ράπερ περιέγραψε το νέο άλμπουμ του ως μια «ερωτική ιστορία από το γκέτο» και σημείωσε ότι θα είναι «πολύ πιο ώριμο» από τον προηγούμενο δίσκο του.
Στην ίδια συνέντευξη ο A$AP Rocky χαρακτήρισε τη Rihanna ως «τον έρωτα της ζωής μου». «Αξίζει πιθανώς όσο εκατομμύριο άλλες. Νομίζω ότι όταν το ξέρεις, το ξέρεις. Είναι η μια και μοναδική», είπε.
 
 

Leave a Comment