Η Adele πρόκειται να ενταχθεί στο πάνθεον των εμβληματικών καλλιτεχνών που έχουν πραγματοποιήσει τη δική τους σειρά σταθερών παραστάσεων στο Λας Βέγκας.

Λέγεται ότι η Βρετανίδα τραγουδίστρια ότι θα πραγματοποιήσει μία μακρά σειρά εμφανίσεων περίοδο στο Λας Βέγκας και θα μπορεί να συνεχίσει να μένει και στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, καθώς ένα ιδιωτικό τζετ θα τη μεταφέρει σε κάθε παράσταση πραγματοποιώντας μία διαδρομή περίπου 40 λεπτών.Σύμφωνα με την εφημερίδα «Mail On Sunday», η Adele ελπίζει να ξεκινήσει τις εμφανίσεις όταν τελικά αρχίσουν να χαλαρώνουν οι διεθνείς περιορισμοί για τον κορονοϊό.«Η Adele πολύ πρόσφατα μίλησε με μουσικούς με τους οποίους έχει συνεργαστεί στο παρελθόν για να εκτιμήσει τη διαθεσιμότητά τους κα να δει αν θα μπορούσαν να βρίσκονται στο Λας Βέγκας για τις συναυλίες», μετέφερε μία πηγή.
«Είναι πολύ συναρπαστικό. Θα της αποφέρει πολλά χρήματα, αλλά θα σήμαινε επίσης ότι θα μπορούσε να έχει μία ρουτίνα. Θα ήταν εξαιρετικά προσοδοφόρο για εκείνη αλλά και πολύ διασκεδαστικό», συνέχισε.«Λατρεύει τις ζωντανές εμφανίσεις και μόλις καταργηθούν οι περιορισμοί για τον Covid θα μπορεί ο κόσμος να ταξιδέψει για να τη δει», τόνισε η πηγή.Η Adele τραγούδησε για τελευταία φορά μπροστά σε κοινό στο στάδιο Wembley του Λονδίνου τον Ιούνιο 2017 στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας για την προώθηση του άλμπουμ «25» του 2015, ωστόσο αναγκάστηκε να ακυρώσει τις δύο τελευταίες από τις τρεις προγραμματισμένες συναυλίες της στο Λονδίνο μετά από τραυματισμό στις φωνητικές χορδές της.
Οι σταθερές εμφανίσεις στο Λας Βέγκας μπορεί να είναι εξαιρετικά προσοδοφόρα για τους καλλιτέχνες, με τη Celine Dion να κερδίζει ως γνωστόν πάνω από 628 εκατομμύρια δολάρια με τις παραστάσεις της στην πόλη από το 2011 έως το 2019, όπου έδινε περίπου 70 συναυλίες το χρόνο.
 

Leave a Comment