Η Camila Cabello ξέρει ότι αξίζει ακόμα και όταν τα κακόβουλα προσπαθούν να της πουν το αντίθετο.
Σε μία νέα συνέντευξη με το «Bustle», η 24χρονη pop star τόνισε ότι αποδέχεται το σώμα στο οποίο βρίσκεται, ενώ παράλληλα μίλησε για το τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Είναι τόσο ξεπερασμένο να βρίσκεσαι σε πόλεμο με το σώμα σου», εξομολογήθηκε και θυμήθηκε ότι έγινε στόχος body shaming όταν εμφανίστηκαν στη δημοσιότητα τον Ιούνιο φωτογραφίες από μία έξοδό της με το σύντροφό της Shawn Mendes.Παρόλο που απέκρουσε με σφοδρότητα τους επικριτές σε ένα βίντεο TikTok που έχει γίνει viral, η τραγουδίστρια είπε ότι τα σχόλια εξακολουθούν να πονάνε.
 
 
«Αυτό πονάει τόσο πολύ», παραδέχτηκε για την κριτική σχετικά με την εμφάνισή της. «Όλη την ημέρα ένιωθα ανασφάλεια. Ένιωθα ότι άλλαζε ο τρόπος με τον οποίο σκεφτόμουν για το φαγητό και το φαγητό. Πραγματικά με αναστατώνει», συνέχισε.
Ωστόσο, μόλις η Camila Cabello απευθύνθηκε στους body shamers με τους δικούς της όρους, ένιωσε ένα βάρος να φεύγει από τους ώμους της και συνειδητοποίησε ότι το μήνυμά της βρήκε ανταπόκριση και σε πολλούς άλλους.
«Πραγματικά ένιωσα τόσο απελευθερωμένη όταν το δημοσίευσα αυτό το βίντεο. Μετά από αυτό, πήγα στο αεροδρόμιο και πολλές γυναίκες με πλησίασαν και μου είπαν: “Είδα αυτό το TikTok και με άγγιξε τόσο πολύ”», περιέγραψε.
«Πραγματικά αισθάνομαι ότι οι ανασφάλειες μου για το σώμα μειώθηκαν από τότε που το ανέβασα αυτό, επειδή έλεγα: “Ό,τι φωτογραφίες κι αν βγουν ή ό,τι κι αν πει ο κόσμος, τώρα εγώ ελέγχω την αφήγηση”», πρόσθεσε.Η ψυχανάλυση την έφερε σε ένα σημείο όπου συνειδητοποίησε: «Μπορείς να γυμνάζεσαι μερικές ώρες την ημέρα και να μην τρως ποτέ υδατάνθρακες ή οτιδήποτε άλλο, αλλά αυτό δεν είναι μια ισορροπημένη ζωή. Δεν είναι αυτό που θέλω. Δεν μπορώ να αλλάξω για να χωρέσω σε αυτό το καλούπι».
Λάτρης των μοντέρνων συνόλων, η Camila Cabello αρνείται επίσης να ντύνεται σύμφωνα με τη γνώμη των επικριτών της: «Θα φοράω ό, τι θέλω και αν υπάρχουν παπαράτσι γύρω μου, είναι χάλια, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξω εντελώς το ποια είμαι γι’ αυτό».
Έχει γίνει κανόνας για τις διασημότητες να «ανοίγονται» για την ψυχική τους υγεία, και όπως πολλοί από τους συνομηλίκους της, η Camila Cabello συχνά υποδεικνύει στους θαυμαστές πηγές για την αντιμετώπιση των παιδικών τραυμάτων και του άγχους, προτρέποντάς τους να «κάνουν τη δουλειά».
Αλλά σε αντίθεση με άλλους ειλικρινείς pop stars, η Cabello δεν μοιράζεται τις λεπτομέρειες των δικών της τραυματικών εμπειριών, παρόλο που τις αναφέρει παροδικά. Αντ’ αυτού, λέει ότι βίωσε «τοξικό στρες για χρόνια» που επηρέασε αργότερα την ψυχική υγεία της.
«Η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και το άγχος ήταν πραγματικά δύσκολα για μένα. Τόσες πολλές φορές έλεγα: “Κάτι δεν πάει καλά με μένα. Πρέπει να είμαι ανεπαρκής με κάποιο τρόπο, γιατί και μόνο το να λειτουργώ είναι δύσκολο για μένα αυτή τη στιγμή”», εξήγησε.
 

Leave a Comment