Η Miley Cyrus είναι πιο ευτυχισμένη όταν περιποιείται τα άλογά της.
Η 28χρονη τραγουδίστρια μπορεί να είναι μία από τις μεγαλύτερες pop stars στον κόσμο, αλλά επιμένει ότι τίποτα δεν της δίνει μεγαλύτερη χαρά από το να επιστρέφει στο πατρικό σπίτι της στο Τενεσί των Ηνωμένων Πολιτειών και να φροντίζει τους φίλους της, τα άλογα.
Η Miley Cyrus, της οποίας το άλογο Blue Jeans – που έχει φύγει από τη ζωή – εμφανίστηκε στην ταινία «Hannah Montana: The Movie», λέει ότι η συγκεκριμένη ασχολία ξεπερνάει κάθε φορά τη λάμψη και τη γοητεία του κόκκινου χαλιού.«Ο κόσμος με βλέπει να κάνω λαμπερά πράγματα στη σκηνή, να φοράω εντυπωσιακά ρούχα και να είμαι κάπως υπερβολική, αλλά πραγματικά μου αρέσει να επιστρέφω στην πατρίδα μου (στο Τενεσί)», ανέφερε η τραγουδίστρια.
«Πηγαίνω να πλύνω τα άλογά μου, το οποίο φαίνεται σαν κάτι που είναι αγγαρεία, αλλά είμαι τόσο καιρό στην πόλη που μεγάλωσα με κάνει πολύ ευτυχισμένη να μπορώ να λερώνομαι και να είμαι στη φάρμα όπως ήμουν όταν μεγάλωνα», πρόσθεσε.Η Miley Cyrus, της οποίας ο πατέρας είναι ο τραγουδιστής της country Billy Ray Cyrus, έχει μάθει να καταλαβαίνει ότι έχει πολλούς διαφορετικούς χαρακτήρες ταυτόχρονα. Μπορεί να είναι ένα προσγειωμένο κορίτσι της country καθώς και μια προκλητική καλλιτέχνιδα στις συναυλίες της.
«Πρέπει να αποδέχομαι και να αγαπώ όλες τις διαφορετικές εκδοχές του εαυτού μου, ακόμη και όταν μπορεί να είμαι αντιφατική. Η ταυτότητά του περνάει από κύκλους, κάποιες ημέρες είμαι πιο δυνατή, κάποιες ημέρες πιο αδύναμη», εξήγησε.
«Ανεβαίνω στη σκηνή με απόλυτη αυτοπεποίθηση και μερικές φορές η σκηνή φαίνεται τόσο τρομακτική όσο και την πρώτη φορά. Το να είσαι άνθρωπος είναι πολύ περίπλοκο, είναι ιδιαίτερα πολυεπίπεδο. Αλλά όλες αυτές οι ταυτότητες και οι εμπειρίες και οι μικρές στιγμές συγκεντρώνονται για να σε κάνουν τον άνθρωπο που είσαι», είπε.
Η πρώην έφηβη ηθοποιός που μετατράπηκε σε προκλητικό pop είδωλο φέρεται να δαπάνησε 5 εκατομμύρια δολάρια το 2015 για να αποκτήσει το πολυτελές κτήμα ιππασίας «Hidden Hills Equestrian Estate» που βρίσκεται λίγο έξω από το Λος Άντζελες.
Οι LA Times περιέγραψαν ότι το κτήμα περιλαμβάνει ένα «σπίτι περίπου 600 τετραγωνικών μέτρων σε στιλ ράντσου» με «οροφές με δοκάρια, μεγάλες μπαλκονόπορτες, ξύλινα πατώματα με φαρδιές σανίδες και θέα σε βοσκοτόπια».
Το κτήμα διαθέτει επίσης έναν «αμπελώνα με 550 αμπέλια και μια πισίνα», καθώς και μια «αρένα ιππασίας ενός στρέμματος, δύο περιφραγμένους χώρους για άλογα και έναν αχυρώνα με 10 στάβλους».
 
ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Leave a Comment