Ο Chris Brown βρίσκεται σε οικογενειακές διακοπές στην Ελλάδα μαζί με τον γιο του Aeko και την κόρη του Royalty, αλλά και με τη μητέρα του γιου του.

Ο Αμερικανός τραγουδιστής της R&B επισκέφθηκε την Ελλάδα για να περάσει λίγο ποιοτικό χρόνο με την Ammika Harris, τη μητέρα του γιου του Aeko, όπως μαρτυρούν δημοσιεύματα του διεθνούς τύπου.Ο Chris Brown και η Ammika Harris δεν είναι επίσημα μαζί αυτή τη στιγμή, αλλά οι κοινές διακοπές τους πυροδοτούν υποθέσεις ότι η επανασύνδεσή τους μπορεί να είναι κάτι παραπάνω από οικογενειακή.Η Ammika αποφάσισε να μείνει με την Aeko στη Γερμανία όταν ξέσπασε η πανδημία του COVID-19, αφήνοντας μακριά από τον γιο του τον τον Chris Brown, ο οποίος βρισκόταν σε καραντίνα στην Καλιφόρνια.Η τελευταία φορά που οι δύο γονείς συναντήθηκαν ήταν τον Οκτώβριο του 2020, όταν ο Brown μπόρεσε επιτέλους να δει τον γιο του και να μοιραστεί μια γλυκιά φωτογραφία στο Instagram από την οικογενειακή επανένωση.
Τώρα, σχεδόν ένα χρόνο μετά, ο Chris Brown και η Ammika Harris εθεάθησαν να απολαμβάνουν ένα δείπνο στην Ελλάδα μαζί με μια μεγάλη παρέα φίλων. Οι φωτογραφίες των παπαράτσι δείχνουν τους δυο τους να συζητούν ενώ κάθονται απέναντι ο ένας από τον άλλον στο τραπέζι.
Οι αναρτήσεις της Ammika στις ιστορίες του λογαριασμού της στον Instagram αποκάλυψαν ότι ο Chris Brown πέρασε επίσης λίγο χρόνο με την οικογένειά του μετά τη βραδινή έξοδό τους.
Την Τρίτη το μοντέλο μοιράστηκε ένα βίντεο με την οικογένεια να χαλαρώνει σε ένα σκάφος στη Μεσόγειο, ενώ ο Chris Brown παίζει με την Aeko και την κόρη του, Royalty, την οποία απέκτησε μαζί με τη Nia Guzman.Το βίντεο φαίνεται να είναι λίγων ημερών, καθώς ο τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ίδια στιγμή μαζί με περισσότερα οικογενειακά στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.Οι χρήστες του διαδικτύου επαίνεσαν το χωρισμένου ζευγάρι για το γεγονός ότι είναι ώριμοι γονείς και κάνουν αυτό που είναι προς το συμφέρον του γιου τους.
 
Δείτε φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές του Chris Brown στην Ελλάδα:
 

Leave a Comment