Ο Ed Sheeran αγόρασε νέο κινητό τηλέφωνο τέσσερα χρόνια μετά την απόφασή του να εγκαταλείψει την προηγούμενη συσκευή του.
Ο 30χρονος pop star αποκάλυψε ότι αγόρασε ένα Nokia 3310, αξίας μόλις 60 λιρών, ώστε να μπορεί να επικοινωνεί με το Βρετανικό Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) ενώ ταξιδεύει εν μέσω της πανδημίας του COVID-19.«Κάνω προώθηση στο εξωτερικό και μετά μπαίνω καραντίνα. Η κυβέρνηση σε καλεί, αλλά δεν είχα τηλέφωνο για να με καλέσουν. Με παρακολουθούσαν πραγματικά. Νομίζω ότι προσπαθούσαν να με πιάσουν στα πράσα», είπε σε εμφάνισή του στο podcast «Table Manners» της Jessie Ware.
 
 
 
Ο Ed Sheeran έλαβε πράγματι ένα τηλεφώνημα από τις υπηρεσίες του Βρετανικού Συστήματος Υγείας μέσα σε μισή ώρα από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι του.«Δεν ξέρω αν έχουν εντοπισμό μέσω GPRS, αλλά κάναμε καραντίνα και την πέμπτη ημέρα βγήκα και τότε τηλεφώνησαν και είπαν “έφυγες από το σπίτι σου”», περιέγραψε.
Ο Ed Sheeran ακολουθούσε το βρετανικό πρόγραμμα καραντίνας πέντε ημερών, το οποίο επιτρέπει στους διεθνείς ταξιδιώτες να τερματίσουν την καραντίνα την πέμπτη ημέρα με αρνητικό αποτέλεσμα σε ιδιωτικό μοριακό (PCR) τεστ ανίχνευσης κορονοϊού.
Παρόλα αυτά δεν είναι ακόμα σίγουρος τον τρόπο με τον οποίο έμαθαν τόσο γρήγορα οι κυβερνητικές υπηρεσίες ότι είχε φύγει από το σπίτι.
«Δεν ξέρω αν τηλεφώνησαν οι γείτονές μου. Αλλά βασικά πήρα το πράσινο φως με ένα email που έλεγε απλά: “Είσαι έτοιμος να φύγεις”, οπότε έφυγα και μέσα σε μισή ώρα είπαν: “Γιατί έφυγες;”», ανέφερε.
Ο Ed Sheeran αποκάλυψε επίσης ότι το νέο κινητό τηλέφωνό του διαθέτει μόνο τις βασικές λειτουργίες και δεν έχει τη δυνατότητα λήψης εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης.
Στην πραγματικότητα, δεν γνωρίζει τον κωδικό του λογαριασμού του στο TikTok και ο ίδιος απλά δημιουργεί τα βίντεο για να τα αναρτήσουν στην πλατφόρμα οι συνεργάτες τους.
«Δεν ξέρω τον κωδικό πρόσβασης για το TikTok μου. Μου λένε να κάνω αυτό το βίντεο και μετά υποθέτω ότι ανεβαίνει», είπε.
 
ΠΗΓΗ:hit-channel.com

Leave a Comment