Ο Νιγηριανός σούπερ σταρ Wizkid κυκλοφορεί ένα νέο remix της επιτυχία του «Essence» με τη συμμετοχή του ενός και μοναδικού Justin Bieber.

Η mainstream απήχηση του Wizkid έχει αυξηθεί αισθητά από τότε που ο αστέρας της afro-fusion κυκλοφόρησε μέσω της RCA Records / Sony Music το περασμένο φθινόπωρο το εξαιρετικό τέταρτο άλμπουμ του, «Made In Lagos».
Στο άλμπουμ ο WizKid συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα όπως οι H.E.R., Ella Mai, Burna Boy και Skepta, αλλά το πιο δημοφιλές τραγούδι του «Made In Lagos» ήρθε μέσω μιας απροσδόκητης συνεργασίας με τον επίσης afro-fusion τραγουδιστή Tems στο «Essence».Το «Essence» έχει αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα και δεν διεκδικεί μόνο τον τίτλο για το τραγούδι του φετινού καλοκαιριού, αλλά είναι επίσης το αφρικανικό τραγούδι όλων των εποχών που έχει ανέβει υψηλότερη θέση στα αμερικανικά charts, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα έφτασε στο Νο. 54 του Billboard Hot 100.
Ήδη το «Essence» μετρά 20 εκατομμύρια προβολές στο YouTube και 34 εκατομμύρια ροές στο Spotify και συνεχίζει την επιτυχία του άλμπουμ «Made In Lagos» μέχρι την πιο ζεστή εποχή της χρονιάς.
«Είναι η πρώτη φορά που φαίνεται ότι ένα τραγούδι ανταγωνίζεται στο ίδιο επίπεδο ένα τραγούδι με παρόμοια προώθηση από δυτικούς καλλιτέχνες στο pop είδος», δήλωσε ο Wizkid στο «Billboard» σε μία νέα συνέντευξη σχετικά με την κληρονομιά του «Essence».
«Ελπίζω ότι η μόνιμη επιρροή του τραγουδιού θα ανοίξει πόρτες για περισσότερους ανθρώπους με διαφορετικά στυλ και διαφορετικές υφές», τόνισε.
Τώρα το «Essensce» αναμένεται να λάβει τεράστια ώθηση χάρη σε ένα νέο remix με τη συμμετοχή του Justin Bieber.
Ο WizKid ανέφερε μέσω των κοινωνικών δικτύων ότι «κάτι ξεχωριστό» θα ερχόταν, πριν ανακοινώσει το επίσημο remix του «Essense» με τη συμμετοχή του Καναδού pop star.
«Σε ευχαριστώ που με άφησες να συμμετάσχω στο τραγούδι του καλοκαιριού», έγραψε ο Justin Bieber στο Instagram, όταν αποκαλύφθηκε η έκπληξη.
Το remix του «Essensce» είναι ένα από τα τέσσερα επιπλέον τραγούδια που συμπεριληφθούν στην deluxe έκδοση του άλμπουμ «Made In Lagos», η οποία θα κυκλοφορήσει στις 27 Αυγούστου.
[youtube url=”https://youtu.be/FeMeopQqB6s”]

 

Leave a Comment