Ο The Weeknd μίλησε για το πολυαναμενόμενο νέο άλμπουμ του και για την επερχόμενη σειρά του HBO που ετοιμάζει μαζί με τον δημιουργό του «Euphoria», Sam Levinson.
Σε συνέντευξή του στο «The Hollywood Reporter», ο The Weeknd βρίσκεται στα τελευταία στάδια της ολοκλήρωσης του άλμπουμ και ότι αναμένει να έχει τελειώσει «μέχρι το τέλος αυτού του μήνα».
«Ναι, τελειώνω το νέο άλμπουμ αυτήν την περίοδο. Θα πρέπει να έχει τελειώσει μέχρι το τέλος του μήνα και απλά σκεφτόμαστε πότε θα το κυκλοφορήσουμε. Είναι πολύ ωραία γιατί δουλεύω πάνω σε αυτό το άλμπουμ αυτό το καλοκαίρι ταυτόχρονα με τη νέα τηλεοπτική σειρά», ανέφερε.«Έτσι, πηγαινοερχόμουν από το την ολοκλήρωση του άλμπουμ και στην ετοιμασία της σειράς που θα αρχίσουμε να γυρίζουμε σύντομα. Ήταν ένα υπέροχο καλοκαίρι», τόνισε.
Ο Καναδός καλλιτέχνης σχολίασε επίσης την «οργανική» εξέλιξη του ήχου του σε κάθε νέο άλμπουμ του.
«Είναι μια οργανική διαδικασία, αλλά δεν θέλω να το πιέσω. Αν απολαμβάνω έναν ήχο ή νιώθω κάτι και με εμπνέει, τότε θα μείνω σε αυτόν τον κόσμο. Προσπαθώ να το αλλάξω όσο μπορώ, αλλά πρέπει να φαίνεται οργανικό», είπε.
 
 
Καθώς ο The Weeknd ήταν προσηλωμένος στη δουλειά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, προέκυψε το ερώτημα αν έχει τη δυνατότητα να χαλαρώνει και να ξεκουράζεται εν μέσω του πλήθους των εγχειρημάτων που προετοιμάζει.«Δεν ξέρω καν τι σημαίνει πραγματικά “να χαλαρώσω”, απλά αγαπώ τη δουλειά. Μου αρέσει να δουλεύω. Λατρεύω τη δουλειά μου. Μου αρέσει να δημιουργώ. Και αν κάνω διακοπές, δεν μπορεί να είναι για πολύ καιρό γιατί νιώθω ότι χάνω όλα όσα θα μπορούσα να κάνω», εξήγησε.
«Οπότε, ναι. Προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ, αλλά όχι, δεν έχω κάνει διακοπές εδώ και καιρό. Μένω στο σπίτι και συμμετέχω σε δραστηριότητες αναψυχής σε αποστάσεις που δεν απαιτούν διανυκτέρευση, αν αυτό μετράει», σημείωσε.
Αν και δεν νοσταλγεί τις διακοπές, του λείπουν οι συναυλίες μπροστά στους θαυμαστές του. Όσον αφορά τα σχέδιά του για περιοδεία, ο The Weeknd είναι «περίεργος να δει πώς θα εξελιχθεί η χρονιά» μέσα στην αβεβαιότητα της πανδημίας.
«Είναι ένα είδος ερωτηματικού. Απλά απολαμβάνω το παρόν και δεν ανησυχώ για το μέλλον», είπε.
 

Leave a Comment